GROZLJIVKA V CIRKUSU: Pred očmi otrok ga je napadel medved (VIDEO)

Svet

Zgodba prihaja iz ruskega mesta Olonjec, kjer je med cirkuško predstavo svojega trenerja napadel medved. Predstavo si je ogledovala veliko otrok, ki so ob incidentu začeli kričati, točko pa je cirkus že umaknil s programa.

Med točko medved hodi po zadnjih šapah in pred seboj potiska samokolnico, nato pa se v trenutku obrne k svojemu trenerju in videti je, da ga želi ugrizniti. Posredoval je eden od zaposlenih v cirkusu, ki je žival dvakrat brcnil, kot poroča ruska tiskovna agencija pa se je incident končal brez poškodb trenerja in medveda.

Kot je pojasnila cirkuška predstavnica za stike z javnostmi, živali niso usmrtili, saj ni nič kriva, so pa točko umaknili s programa. Medveda bi lahko zbegale bliskavice iz številnih fotoaparatov, še pravijo v cirkusu, nezgoda pa je zopet vzpodbudila debate o tem, ali naj se lahko uporablja živali za cirkušle šove.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
galeb |  27 .10. 2019 ob  08: 54
...hoja po zadnjih šapah... potiskanje samokolnice pred sabo... le koliko udarcev je bilo potrebnih, da se je medved priučil teh nenaravnih oblik gibanja... Od vsega skupaj je naravno samo to, da se je živali enkrat utrgalo!
td |  26 .10. 2019 ob  23: 52
To je navadno mučenje živali, ki bi moralo biti prepovedano kjerkoli.