GROZLJIVKA PRI SOSEDIH: Poskušala umoriti 2-letno hčer, ker je mož zahteval ločitev

Kronika

Pretresljiva vest prihaja od naših južnih sosedov, kjer je hrvaško županijsko državno odvetništvo vložilo obtožnico zoper 31-letnico, ki je marca letos poskušala umoriti svojo 2-letno hčer. Otroka je vrgla po tleh, nato pa policiji lažno prijavila, da je hčerko poskušal umoriti soprog.

Zgodilo naj bi se v vikendici, ki jo imata zakonca. 31-letnica naj bi sredi marca letos vrgla otroka po tleh, nato pa poklicala policijo in lažno prijavila, da je mož poskušal umoriti otroka. Vzrok za ta brutalno dejanje naj bi bil zakonski prepir, ko je mož obelodanil, da se namerava od nje ločiti.

Potem ko je vrgla otroka po tleh, ga je hudo poškodovanega odpeljala v bolnišnico, kjer se je osebju zlagala, da je otroka poškodoval mož. Policisti so ga zato prijeli, vendar je resnica kmalu prišla na dan. Moža so izpustili iz pripora, njo pa so pridržali kot osumljenko.

Deklica je bila nekaj dni na zdravljenju v zagrebški bolnišnici, nato so jo izpustili domov, kjer je pričela živeti z očetom. Mati je še vedno v priporu zaradi nevarnosti, da bi dejanje ponovila.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  05 .08. 2022 ob  21: 08
ma res si pošast,treba ti rodila ven pobrat