GROZLJIVKA PRED LJUBLJANSKIM SODIŠČEM: Peterica naj bi posilila 15-letnico, posnetek objavili na Snapchatu

Kronika

Na ljubljanskem okrožnem sodišču so po poročanju medijev v petek opravili predobravnavni narok v primeru peterice, ki je obtožena posilstva 15-letnice, eden izmed njih pa tudi spolnega napada. Zaradi varstva zasebnosti mladoletnih oškodovank je sodnica narok in sojenje, ki bo sledilo, zaprla za javnost.

Štirje mladeniči, stari od 20 do 23 let, ki so v trenutno v priporu, so po poročanju Dnevnika obtoženi posilstva 15-letnice. Eden izmed njih je obtožen tudi spolnega napada na 14-letnico in dveh kaznivih dejanj prikazovanja, izdelave, posesti in posredovanja pornografskega gradiva. V posilstvo naj bil vpleten še en mladenič, ki pa je bil v času kaznivega dejanja še mladoleten, zato je tožilstvo vložilo kaznovalni predlog.

Peterica naj bi se marca lani spravila na 15-letno dekle, s katero se je eden od njih spoprijateljil prek družbenega omrežja. Kasneje sta se dogovorila za srečanje. Skupaj z dvema neznancema naj bi jo eden od obtoženih z avtomobilom odpeljal na kraj, kjer naj bi mladoletnico več oseb posililo. Eden izmed peterice je posilstvo snemal in posnetek objavil na aplikaciji Snapchat, še poroča Dnevnik.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  13 .11. 2021 ob  14: 14
15
ja kaj čakate s tem dolgotveznim sojenjem...takoj jih obglavit in bo mir