GROZLJIVKA NA OSNOVNI ŠOLI: Mati brutalno pretepla učiteljico zaradi slabih ocen njenega sina

Kronika

Zaradi zaključne ocene je učiteljico biologije na srbski Osnovni šoli Jovan Dučić v Novem Beogradu pred dvema dnevoma napadla in hudo poškodovala mati učenca te šole.

Na dan odprtih vrat je prišla mama učenca in učiteljico biologije vprašala, zakaj je njen sin dobil dvojko, čeprav ima povprečje za tri. Obenem ni vedela, da se sešteva tudi ocena iz prvega polletja, je za srbski Blic povedala učiteljica iz OŠ Jovan Dučić, ki je poškodovano kolegico pospremila v bolnišnico. Dejala je, da je učiteljica biologije, da bi rešila nesporazum, poklicala mamo v kabinet. Toda namesto rešitve, je prišlo do grozljivega nasilja.

Mati učenca je zagrozila, da bo šla k ravnatelju, kar je učiteljica biologije podprla. Vendar se je nenadoma vrnila. Po pričevanju naj bi jo vlekla za lase, jo podrla na tla in z njeno glavo udarjala ob tla.

"Ne boš delala nikjer drugje, ne boš delala na tej šoli, spomnila se me boš, ne veš, kdo sem. Pobila ti bom družino," je kričala. Ker je bil odmor, nihče ni slišal klicev napadene učiteljice na pomoč, zato je besna mati nadaljevala s prerivanjem in grozila: "Nihče te ne sliši, ubila te bom."

Šele takrat se je učiteljica uspela odtrgati in stekla po policista, a ga ni bilo. Zaposleni so nato poklicali policijo. Mati, ki se je lotila učiteljice, je policistom priznala, da ima opravljen tečaj borilnih veščin. Napad se je zgodil popoldne, učiteljico pa so z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico.

Po odločitvi šolskega kolektiva, naslednji dan na tej šoli ni bilo pouka. Učiteljica je utrpela več poškodb, med drugim udarnino prsnega koša.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Stiv Rivs |  15 .06. 2024 ob  20: 41
Otroci pobijajo po šolah in matere pretepajo učitelje.
To je novi val Balkanske kulture
Dobrodošli v Evropo, ali kaj ?