GROZLJIVKA NA OBMOČJU BERTOKOV: Pred očmi 8-letnika brutalno pretepel moškega, ki je na koncu izročil 3 evre

Kronika

Koprski kriminalisti so obravnavali dve kaznivi dejanji, in sicer rop ter hude telesne poškodbe, ki sta bili v preteklem tednu izvršeni na območju Bertokov pri Kopru na škodo 67-letnika.

Na podlagi zbranih obvestil in dokazov so ugotovili, da je kaznivih dejanj utemeljeno osumljen 38-letnik, ki je prišel do oškodovanca, v času ko je ta spal v zabojniku, postavljenem na območju Bertokov. Z lesenima palicama ga je pričel tolči po celotnem telesu, ga hudo poškodoval in od njega zahteval denar. Ko je oškodovanec izročil tri evre v kovancih kazensko neodgovornemu 8-letnemu otroku, ki je bil prisoten pri dejanju, sta osumljeni in otrok, odšla stran.

Osumljeni je bil včeraj izsleden in prijet na območju Bertokov in s kazensko ovadbo priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zoper osumljenega odredil pripor.

Ker je bil pri izvršitvi dejanja prisoten tudi 8-letni otrok, ki za svoja ravnanja ni kazensko odgovoren, je bil o vseh ugotovitvah obveščen tudi center za socialno delo. V nadaljevanju pa bodo dodatno preverjane tudi okoliščine obstoja kaznivega dejanja zanemarjanja mladoletne osebe in surovega ravnanja.

Za kaznivo dejanje ropa je zagrožena kazen zapora od enega do desetih let, za kaznivo dejanje hude telesne poškodbe pa od šestih mesecev do petih let.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  31 .08. 2023 ob  14: 07
ManofSteel, očitno te vzburjajo prebežniki, upam, da ko pišeš te kacate se samozadovoljuješ ( si ga drkaš), ljubezen je lepa!!!
ManofSteel |  31 .08. 2023 ob  11: 13
-6
Brez skrbi ta je ziher vaš komunist...pa še v Ljubljani so enega vašega zaštihali...sam o tem mediji molčijo. Bwahahahahaha
vseved |  30 .08. 2023 ob  21: 32
@železni,mogoče pa ima izkaznico SDS?
ManofSteel |  30 .08. 2023 ob  15: 29
-16
Zakaj ne napišete poreklo storilca?
Najbrž je kak prebežnik...pa skrivate poreklo, kajnede?!
Levuhad to vam privoščim, da vas ilegalci lomijo vsak dan in vam posiljujejo ženske za dobro jutro!
Šele takrat vas bo morda srečala pamet, da tej pajaci v tej vladi vam kujejo zlo!