GROZLJIVKA NA LETALIŠČU: Potnica se spotakne, zatakne v tekoči pločnik in ostane brez noge (FOTO)

Svet

Včeraj se je 57-letna tajska potnica vkrcavala na letalo, a zgodila se je huda nesreča. Potnica se je spotaknila ob svoj kovček, nato pa se je njena leva noga ujela v mehanizem na koncu tekočega pločnika. Prestrašeni pričevalci so nemočno iskali stikalo za nujni izklop, medtem ko je mehanizem nadaljeval z rezanjem mišic, tetiv in kosti. Po navedbah mednarodnega letališča v Bangkoku (Tajska), je bilo zdravniško osebje primorano amputirati levo nogo nad kolenom. Žensko so nato odpeljali v bolnišnico.

Letališke oblasti so naročile preiskavo, da bi ugotovile vzrok nesreče. Avtomatski tekoči pločnik je začasno ustavljen, medtem ko inženirski tim opravlja varnostne preglede. Letališče Don Mueang je sporočilo: "Direktor letališča Don Mueang in člani uprave so obiskali pacientko in prejeli informacije od zdravniškega tima bolnišnice Bhumibol, kjer trenutno prejema zdravljenje."

"Letališče Don Mueang je globoko pretreseno zaradi incidenta in je pripravljeno prevzeti polno odgovornost ter poskrbeti za zdravstvene stroške in odškodnino." Letališče je sporočilo, da zaradi nesreče ni bilo zamud pri letih, piše Daily Mail. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pjero Panin |  30 .06. 2023 ob  18: 40
Sem vedu jst da se kej takega lahko zgodi