GROZLJIVE NAPOVEDI JASNOVIDKE, KI JE PREDVIDELA 11. SEPTEMBER: "S kemičnim napadom bodo skušali izbrisati Evropo"

Svet

Napovedi kultne bolgarske jasnovidke Babe Vange, znane tudi kot 'Nostradamus Balkana', zbujajo skrb predvsem za Belo hišo in Kremelj. Čeprav je slepa jasnovidka umrla že leta 1996, stara 85 let, so se njene napovedi za prihodnost v nekaterih primerih uresničile. Za leto 2020 napoveduje, da bodo teroristi poskušali izbrisati Evropo s kemičnim napadom, ruski predsednik Vladimir Putin naj bi doživel atentat, ameriški predsednik Donald Trump pa naj bi zbolel. Baba Vanga je med drugim napovedala dogodke, ki so se zgodili 11. septembra 2001.

Bolgarska jasnovidka Baba Vanga je postala kultna figura med teoretiki zarote, potem ko se je nekaj njenih napovedi uresničilo. Umrla je leta 1996, a je napovedala nekatere dogodke vse do leta 5079. Napoved za leto 2020 mora skrbeti predvsem Belo hišo, Kremelj in Evropo.

Kot poročajo svetovni mediji, sta Putin in Trump, ne glede na grozljive napovedi, malce tudi pomirjena, saj so bile napovedi Babe Vange za leto 2019 zelo podobne napovedim za leto 2020, a se niso uresničile.

Prihodnje leto naj bi po napovedih slepe Bolgarke Trump zbolel zaradi možganskega tumorja, posledično bi lahko oglušel ali celo umrl. Putin naj bi doživel atentat znotraj Kremlja, ni pa napovedala, ali ga bo tudi preživel. Vojska muslimanskih skrajnežev naj bi napadla Evropo s kemičnim orožjem.

Padec Evrope privrženci Babe Vange napovedujejo že kar nekaj let zaporedoma. Njena trditev, da bo Evropa 'prenehala obstajati do leta 2016', naj bi se pokazala za resnično, saj je tega leta Britanija na referendumu glasovala za izstop iz EU, na ta način razbila Bruselj in povzročila politične pretrese. Nikakor pa se ne gre strinjati z njeno trditvijo, da bo rezultat propada Evrope 'prazni prostori in puščave, brez skoraj vsake oblike življenja'.

NOCOJ SE POSTAVLJAJO JASLICE IN BOŽIČNA DREVESA: Čas za praznovanje, Slovenijo obkrožajo poslanice škofov

Po številnih domovih bodo danes zvečer, na predvečer božiča, postavljali jaslice, ki predstavljajo Jezusovo rojstvo v Betlehemu. Prav tako bo danes čas za postavljanje božičnega drevesca. Po cerkvah potekale polnočnice. Polnočno mašo v ljubljanski stolnici bo vodil ljubljanski nadškof metropolit Stanislav Zore, v mariborski stolnici pa mariborski nadškof metropolit Alojzij Cvikl.

Po napovedih jasnovidke bi moral Putin biti pozoren tudi na velikanski meteorit, ki naj bi prizadel Rusijo.

Za dogodke 11. septembra 2001 naj bi dejala, da bosta 'dve jekleni ptici napadli ameriška brata'. Rekla naj bi:

"Groza, groza! Ameriška brata bosta padla po napadu jeklenih ptic. Volkovi bodo tulili, tekla bo nedolžna kri."

Gre za napoved, ki ji je prinesla kultni status. Glede njenih napovedih sicer ne obstaja noben verodostojen vir. Veliko naj bi se prenašale preko družbenih omrežij v Rusiji.

Med njene manj uspešne se uvršča napoved, da bo Barack Obama zadnji ameriški predsednik.

Druge napovedi so še, da se bo do leta 2028 končala svetovna lakota, Marsove kolonije naj bi do leta 2256 dobile jedrsko orožje, do leta 2341 pa naj bi Zemlja postala neobljudena.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Matjaz |  25 .12. 2019 ob  23: 09
Priporoćam vam čistilno dijeto z suhimi slivami in grenko soljo, bo vsaj rezultat bolj zanimiv….
Kukuruz |  25 .12. 2019 ob  14: 00
Veliko plimo v Izoli in Piranu pa ni napovedala....
:-)