GROZLJIVA TRAGEDIJA V PRESTOLNICI: Ženo poskušal umoriti s kladivom, nato se je obesil, našli poslovilno pismo

Kronika

Policisti so v ponedeljek popoldne v Ljubljani obravnavali poskus umora in samomor. Izkazalo se je, da je 87-letni moški poskušal umoriti 85-letno zakonsko partnerico, nato pa si sodil sam. Žensko so s hujšimi poškodbami glave odpeljali v UKC Ljubljana.

Ljubljanski kriminalisti nadaljujejo zbiranje obvestil zaradi sumov storitve kaznivega dejanja poskusa umora in samomora, so sporočili s PU Ljubljana.

V ponedeljek pozno popoldne so bili ljubljanski policisti obveščeni, da je v stanovanju v Ljubljani moški storil samomor. Na kraju dogodka pa so našli še poškodovano 85-letno žensko. Izkazalo se je, da jo je 87-letnik s topim predmetom in več udarci poskušal umoriti, nato pa storil samomor.

Kot piše Večer, naj bi ženo večkrat udaril s kladivom, sam pa naj bi se nato obesil na telovadni drog. Po neuradnih informacijah omenjenega časnika naj bi našli tudi poslovilno pismo, v katerem naj bi pisalo: "Bilo je dovolj. Bilo je lepo. Oprostite." Ob tem časnik dodaja, da naj bi ženska pred kratkim izvedela, da je zbolela na smrt. Obstajajo domneve, da sta se za končanje življenja skupaj dogovorila.

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.

kako kruto |  10 .07. 2018 ob  22: 17
ma lepo vas prosim... kdo bi se pa odločil za tako kruto smrt... če se je on obesil, bi se lahko obesila oba, če sta se res skupaj odločila... ne pa da se je nanjo spravil, kot bi ubijal prašiča...
Te... |  10 .07. 2018 ob  22: 01
...prestolnice jaz ne upoštevam.
kani |  10 .07. 2018 ob  15: 35
ne verjamem, da je imel nizko penzijo, oni nimajo telovadnega droga, prej bi rekla visoko
ma daj |  10 .07. 2018 ob  13: 01
dvomim, da se je ženska dogovorila za to, da jo mož s kladivom pokonča
nn |  10 .07. 2018 ob  12: 39
Če sta se že odločila za tak korak, bi to lahko storila na bolj človeški način.
Mitja |  10 .07. 2018 ob  12: 16
11
ja nizki penziji,bolezen in to da tak rezultat - naše politike take zadeve neganejo žal !