GROZLJIVA PROMETNA NESREČA PRI BENETKAH: Življenje izgubil hrvaški voznik tovornjaka (VIDEO)

Kronika

Po poročanju italijanskih medijev se je včeraj zjutraj v bližini Benetk zgodila huda prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil voznik tovornjaka.

Nesreča se je zgodila okoli osmih zjutraj na avtocesti A1, na odseku med San Giorgio di Nogaro in Latisano, v smeri Benetk, ko je tovornjak Adelle Transporti iz Čavlj pri Reki trčil v kolono vozil, ki jo je povzročila predhodna prometna nesreča.

Potem ko je hrvaški državljan trčil v tovornjak pred seboj, je tega potisnil naprej, a na srečo ne več kot 20 metrov proti naslednjim vozilom. V istem trenutku se mu je zrušila kabina tovornjaka, italijanski mediji pa poročajo, da je umrl na kraju samem.

Adella Transporti je za Index.hr potrdila, da je življenje izgubil njihov voznik. O nesreči poteka policijska preiskava.

Opozorilo: Video posnetek morda ni primeren za bolj občutljive.

Incidente in A4 tamponamento tra due mezzi pesanti 7 settembre 2020

ORE 13:15 - Riaperto il tratto autostradale San Giorgio - Latisana in direzione Venezia. Questa mattina si è verificato un tamponamento fra due mezzi pesanti dove un conducente croato è deceduto. Ora è percorribile la corsia di marcia, mentre per quella di sorpasso ci vorranno ancora un paio d’ore. Tutte le operazioni di bonifica e pulizia dell’asfalto non si concluderanno prima del tardo pomeriggio. La viabilità resta congestionata, con lunghe code di mezzi pesanti fra Villesse e San Giorgio di Nogaro in direzione Venezia.

Objavil/a Nordest24 dne Ponedeljek, 07. september 2020

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Vili |  09 .09. 2020 ob  08: 32
Hm. Avtor tega članka pa ne ve veliko o zemljepisu, kajne? San Giorgio di Nogara oziroma Latisana je bliže (krepko bliže ) Gorici nparimerali Tržiču (Mon falkonu ) kot pa Benetkam. Vsaj na kak google maps bi lahko pogledal. Če že nekaj objavlja naj bodo informacije vsaj za silo točne. Sicer pa.... Sožalje svojcem preminulega šoferja kamiona
Vinko |  09 .09. 2020 ob  06: 37
Tega ne preživiš v nobenem tovornjaku