GROZLJIVA ODKRITJA V UKRAJINI: Žrtve mučili, jim pulili zobe, nekatere so žive zakopali (FOTO, VIDEO)

Svet

V Ukrajini so odkrili rusko mučilnico, v kateri so žrtvam izpulili zobe, nekatere pa so žive zakopali, poroča Daily Mail. Mučilnico so odkrili v mestu Pisky-Rad'kivs'ki na severu Ukrajine, približno 15 milj vzhodno od mesta Izjum.

Fotografije prikazujejo plastično vedro, napolnjeno z na desetine zlatih zob, zalivk in zobnih protez, za katere ukrajinski uradniki trdijo, da so jih izpulili žrtvam mesta.

Ena izmed fotografij prikazuje tudi plinsko masko, ki je bila napolnjena z gorečo krpo, s čimer naj bi žrtve prisilili, da vdihnejo plin. Domačini so pripovedovali tudi, da naj bi nekatere žrtve žive zakopali. 

Nedavno so odkrili tudi množična grobišča v Buči, Irpinu in Izjumu. V nekaterih so našli trupla z zvezanimi rokami in strelnimi ranami v kolenih ali na tilniku.

Preživeli v takšnih krajih opisujejo, da so jih več tednov zapored zasliševali in med tem redno mučili, tudi z elektrošokom in jih silili, naj izdajo imena domačinov, povezanih z vojsko ali vlado.

Najnovejšo mučilnico je razkril Serhii Bolvinov, glavni preiskovalec v regiji Harkov, kjer se nahaja mesto. Zapisal je, da so sosedje od tu nenehno slišali krike. "Policija je bila obveščena o živem zakopavanju in uporabi plinske maske s tlečo krpo," je še navedel.

V mučilnici so našli tudi vibrator, še poroča Daily Mail. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Maestral30knots |  06 .10. 2022 ob  09: 37
Pa še to 15 milj bi lahko napisali 24 km ker mi nismo v Ameriki. Samo tko
Maestral30knots |  06 .10. 2022 ob  09: 34
Bo prej kar ukrajinska mučilnica kot ruska! Če ze tolko govorijo kako imajo ukrajinci svoja mesta kao pod kontrolo, kako bi potem lahko bila ruska mučilnica na ukrajinskem ozemlju če so res tako zelo uspesni in temeljiti?! Moje mnenje: its all bullshit!