GROZLJIVA NESREČA NA TOLMINSKEM: Voznika vrglo iz avtomobila, iz bolnišnice sporočili, da je podlegel poškodbam

Kronika

Danes ob 11. uri se je med naseljema Zadlaz in Čadrg zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 64-letni voznik.

Fotografiji sta simbolični.

Po dosedanjih ugotovitvah policistov je 64–letni voznik osebnega avtomobila vozil proti zaselku Zadlaz. Med vožnjo po klancu navzdol je zapeljal desno izven vozišča (cesta ni zavarovana z ograjo) po strmem pobočju. Vozilo je po približno 250 metrih, blizu ene od stanovanjskih hiš v Zadlazu, obstalo na boku na strmem gozdnem pobočju naslonjeno na drevo, 64-letnega voznika pa so našli nezavestnega in hudo poškodovanega približno 50 metrov pod avtomobilom, so zapisali na PU Nova Gorica.

Poleg tolminskih policistov in pripadnikov gorske policijske enote PU Nova Gorica so na kraju prometne nesreče posredovali tudi tamkajšnji gasilci in člani GRS Tolmin, ki so hudo poškodovanega voznika z območja Občine Tolmin spravili do ceste, kjer so ga prevzeli in mu prvo pomoč nudili reševalci NMP ZD Tolmin ter ga odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Policijo so nato ob 13.35 obvestili, da je 64-letnik podlegel telesnim poškodbam. S strani zdravnika je bila odrejena sanitarna obdukcija, ki bo opravljena na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani.

Policija je o današnji prometni nesreči obvestila tudi pristojne pravosodne organe. Tolminski policisti bodo po zaključku preiskave vseh okoliščin tragične nesreče s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Gre za deveto smrtno žrtev v letošnjem letu na cestah na Severnem Primorskem.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija