GROZLJIVA IZKUŠNJA OSNOVNOŠOLKE V ISTRI: Na poti iz šole jo je iz stranske ulice napadel moški

Kronika

V bližini Osnovne šole Kaštanjer v Pulju je prejšnji teden neznan moški na poti iz šole proti domu zasledoval, nadlegoval in napadel osnovnošolko. Informacijo je včeraj javnosti posredovala ravnateljica omenjene osnovne šole Nada Crnković, poroča Glas Istre.

Kot je pojasnila ravnateljica, se je po besedah učenke le-ta popoldne vračala iz šole proti domu, pri tem pa ji je sledil neznan moški, srednjih let. V eni od stranskih ulic je moški deklico zagrabil za kapuco, a se mu je uspela iztrgati in steči nazaj proti šoli, kjer je o dogodku obvestila učiteljico in starše.

Na Policijski upravi Istre so dogodek potrdili in povedali, da so 25. januarja okoli 13.30 prejeli prijavo, da se je v bližini šole na Kaštanjerju potikal neznan moški, ki je zasledoval in napadel osnovnošolko.

Deklica se mu je uspela iztrgati, pri tem ga je tudi udarila in nato stekla nazaj v šolo. Policisti so takoj po prejeti prijavi odšli na teren, vendar po ogledu okolice šole osebe, ki bi ustrezala podanemu opisu, niso našli. "Okoliščine dogodka še preiskujemo in izvajamo redne obhode šol na območju Pulja," so zapisali v poročilu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija