GROZLJIV ZLOČIN V ZAGREBU: Na družabnem omrežju objavil poslovilno pismo in zadušil lastne otroke

Kronika

Zagrebška policija je prejšnjo noč v luksuznem stanovanju na severu mesta našla mrtve tri otroke in njihovega očeta, ki je poskusil storiti samomor. Policisti sumijo, da je sedemletna dvojčka, deklico in dečka, ter štiriletnika umoril oče. Tega so prepeljali v bolnišnico v kritičnem stanju, saj naj bi si poskušal vzeti življenje z zastrupitvijo.

Hrvaški mediji poročajo, da je otroke zadušil 56-letni avstrijski državljan Harald Kopitz, ki je živel v Zagrebu. Oče je trenutno na intenzivni negi v eni od zagrebških bolnišnic.

Kopitz se je pred zločinom na Facebooku poslovil od vseh. 

Pred zločinom se je na Facebooku poslovil od vseh s pojasnilom, da ne more več prenašati slabega odnosa med bivšo soprogo in sedanjo partnerko. Jutarnji list na svoji spletni strani navaja, da je bil 56-letnik finančni svetovalec več uglednih podjetij. Kopitz je bil rojen na Dunaju.

V času zločina mati umorjenih otrok domnevno ni bila v Zagrebu, otroci pa so bili ob koncu tedna z očetom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
štupido |  26 .09. 2021 ob  13: 20
Ištrijan če ne bi napisali da je avstrijec bi bil ti PRVI ki bi pisal kaj takega.
Ištrijan |  25 .09. 2021 ob  21: 56
12
Se to naj dodam, ta clanek je dovoljeno komentirat, kar je samo po sebi zelo sporno.
Clanek o Popovicu in referendumu pa je zaklenjen za komentarje! Je bil clanek placan in se bojite negativnih komentarjev?! Poden!!
Ištrijan |  25 .09. 2021 ob  21: 27
V tej tragediji je "pozitivno" le to, da so izdali, da je Avstrijec, sicer bi krdelo primitivnih nazadnjakov (kajpaj klenih zlovencev) bruhalo sovrastvo nad t.i. balkanci.....

Drugace pa dogodek je naravnost grozljiv!