GROZLJIV ZLOČIN PRETRESEL FRANCIJO: Oče ubil svoje tri hčere

Kronika

V predmestju Pariza je 41-letni moški brutalno ubil svoje tri hčerke, stare štiri, deset in enajst let, nato pa se predal policiji in priznal trojni zločin. Po pisanju francoskih medijev, so moškega avgusta lani izpustili iz zapora, potem ko je prestal kazen zaradi nasilja nad svojo partnerko. Po prvih ugotovitvah naj bi se z grozljivim dejanjem maščeval bivši partnerki, materi otrok.

Grozljiv zločin pretresa Francijo. V Alfortvilllu, predmestju Pariza, je 41-letnik ubil svoje tri hčerke ter se predal policistom. Po priznanju je policija odšla v njegovo hišo in odkrila strašen prizor: mrtva trupla treh deklic. Po prvih ugotovitvah so bili otroci pokončani z nožem: dve trupli so našli pod odejo, tretje pa je ležalo na kavču. 

???? VIDÉO - Trois enfants morts, leur père interpellé (26 novembre 2023)

Posted by Clément Lanot on Sunday, 26 November 2023

41-letnik je bil oblastem že prej znan kot nasilnež. Aprila 2021 je bil zaradi "hujšega nasilja v družini" obsojen na 18 mesecev zapora - od tega 12 pogojno - ker je s palico tepel partnerko, zaradi nasilja zakonca v navzočnosti mladoletne osebe in nasilja nad mladoletnico, staro 15 let. Po prestani kazni je bil moški 28. avgusta izpuščen na prostost . V preteklosti je bil tudi v preiskavi zaradi posilstva, a je bil pregon opuščen zaradi nezadostno opredeljenega kaznivega dejanja.

Po poročanju francoskih medijev sta bila moški in njegova partnerka ločena, med njima pa je obstajal izmenični dogovor o skrbništvu otrok.

Moški je policiji zagotovil, da ne ve, kje se trenutno nahaja mati deklic, s katero v nedeljo popoldne policistom še ni uspelo priti v stik. Obstaja sum, da je moški zagrešil trojni zločin, da bi se ženski maščeval.

Preiskava, ki jo vodi policija Val-de-Marna, bo poskušala razjasniti niz dogodkov, ki so pripeljali do grozljivega zločina.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  27 .11. 2023 ob  20: 39
Z nozem? Zihr muzi!
kokodek |  27 .11. 2023 ob  14: 27
takšnemu človeku ne bi smeli puščati otroke samo zato , ker je oče