GROZLJIV UMOR NA TRŽAŠKEM: Truplo moškega, ki so mu prerezali vrat, naj bi bilo staro že dva tedna

Kronika

Na Tržaškem so v soboto zvečer odkrili truplo starejšega moškega. O srhljivosti najdbe pričata dve podrobnosti: moški je imel prerezan vrat, zavit je bil v najlonsko vrečo. Po nekaterih podatkih naj bi bil slep, o njegovi negovalki pa že več dni ni ne duha ne sluha. Kot poroča portal triesteprima, naj bi bil 75-letnik mrtev že dva tedna.

Truplo 75-letnega Libera Fotija so v Ulici del Veltro pri Sv. Jakobu odkrili v soboto okoli 20. ure. Po poročanju Primorskega dnevnika so pomoč poklicali zaskrbljeni sosedje, ki 75-letnika niso videli že dalj časa. Gasilci, ki so v stanovanje v tretjem nadstropju želeli vstopiti preko balkona, so žrtev našli ravno na balkonu. Moški je ležal v najlonski vreči, imel je prerezan vrat. Zločin zdaj preiskuje policija.

Kot navaja portal Trieste Cafe, naj bi bila žrtev slepa. Portal sicer navaja nekoliko drugačne podatke kot Primorski dnevnik, in sicer naj bi truplo odkrili v spalnici. Po stanovanju naj bi našli več sledi krvi, ki jih sedaj preiskujejo forenziki.

Nekateri sosedje naj bi prav pred dvema tednoma iz stanovanja Fotija že zgodaj zjutraj slišali krike. Od takrat po besedah očividcev ni bilo videti ne moškega, ne njegove negovalke. 75-letnik naj bi bil zaradi svojega zdravstvenega stanja ves čas doma, negovalka pa naj bi živela z njim.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija