GRE VAJINA ZVEZA H KONCU? Teh pet znakov izdaja, da med vama ni več ljubezni

Trendi

Povsem normalno je, da vsak par kdaj zaide v krizno obdobje in takrat morata oba partnerja vložiti veliko truda v to, da med njima ponovno vzklije zdrav in ljubeč odnos. Če pa opazite, da se nenehno ponavlja kateri izmed petih sledečih znakov, potem je zelo verjetno, da je konec vajine zveze samo še vprašanje časa.

Med partnerjem in vami je nastala vrzel, praznina, ki je prej niste čutili, a vas sploh ne moti toliko, da bi delali na tem, da bi se ponovno zbližala. To je prvi znak, ki kaže na to, da vajina zveza drvi v prepad. Vsak od vaju je zaposlen s svojim življenjem, službo, prijatelji in drugimi obveznostmi ter nekako živita eden mimo drugega. Seksualno življenje je redko ali neobstoječe, le tu pa tam ujamete partnerjev bežen poljub.

Drugi znak, ki kaže na to, da se je vez med vama močno skrhala in morda ni poti nazaj, je, da se je vajina medsebojna komunikacija močno poslabšala. Večino časa se niti ne pogovarjata in če se, se kregata. Čez čas pa svoje energije ne trošita več niti za kreganje, saj vama je postalo vseeno.

Tretji znak je, da vama je vse postalo pomembneje od vajine zveze, ki nikakor ni več prioriteta. Ko nimate izgovora, da bi se izognili preživljanju časa s partnerjem, postanete nervozni, saj čutite prisilo.

Tudi če ste se odločili, da boste nekako rešili zvezo, čutite, da je partnerju popolnoma vseeno in ga vaši poskusi, da bi se pogovorila ali se lotila skupne aktivnosti, samo utrujajo. Pripravljenost, da bi popravili, kar se popraviti da, enostavno ni obojestranska.

Ko začutite, da se ne želite več prepirati, kaj šele pogovarjati, je to še zadnji znak, da je vajinega odnosa konec. Čustva, kot je denimo jeza, kažejo na to, da vas vsaj malo skrbi, medtem ko apatija nakazuje, da vam je postalo vseeno in da vaše življenje ne bi bilo nič drugačno brez partnerja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  20 .05. 2019 ob  03: 55
Ko si vzburjen se ti penis dvigne in dosega pribljizno kot 45 stopinj.
Tako si lahko preprican