GRDOVIĆ PO FIASKU V MAREZIGAH: "Nikomur nič ne zamerim"

Svet

"Nekoč so vprašali Micka Jaggera, zakaj je padel na odru v Chicagu, on pa je z nasmeškom odgovoril 'niti enkrat nisem padel'. Gremo v nove zmage," je po fiasku, ki ga je pred dnevi doživel v Marezigah, sporočil za javnost hrvaški pevec Mladen Grdović.

Spomnimo, Grdović je v očitno vinjenem stanju na odru v Marezigah padel, z odra pa so ga odnesli redarji in koncert se je za razočarano številno publiko končal. Zadrski glasbenik je danes prvič spregovoril za hrvaške medije, potem ko so videoposnetki zaokrožili na družbenih omrežjih.

"Hvala vsem za podporo. Nikomur nič ne zamerim, v tem primeru vse prevzemam nase. Za mano je 40 let kariere. Dvajsetkrat Amerike, Avstralije, leta in leta sem imel po 200 koncertov letno. Nekoč so vprašali Micka Jaggerja, zakaj je padel na odru v Chicagu, on pa je z nasmeškom odgovoril 'niti enkrat nisem padel'. Gremo v nove zmage. Rad vas ima Grdović," je sporočil za javnost.

Kot poročajo hrvaški mediji sta za dalmatinskim pevcem dve težki leti zaradi ločitve od soproge Brankice. Čeprav naj bi po nekaterih navedbah ostala v prijateljskih odnosih, naj se Grdović nikakor ne bi mogel sprijazniti z ločitvijo. Poleg ločitve naj bi pevca hudo prizadela tudi bratova smrt pred letom dni.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prč |  27 .05. 2022 ob  09: 22
Za tipa sem prvič slišal po nastopu v Marezigah. Ker me je zanimalo kdo je, sem ga "pogooglal" in dobil celo stran naslovov o njegovem pretepanju žene, razbijanju dragih avtomobilov v pijanem stanju,... Žalostno, da tega organizatorji niso naredili, če pa so, to pomeni podpora agresivnemu pijancu.
vseved |  26 .05. 2022 ob  17: 37
Ubogi pijanček.
Prognostik |  26 .05. 2022 ob  16: 15
-6
Prizadela ga je bratova smrt, prišel po šolde.