GRAND CASINÒ PORTOROŽ PRAZNUJE 107. OBLETNICO IGRALNIŠTVA: Za vas so pripravili Double Bingo, ki prinaša nagrado v višini 100.000 evrov

Piran

Portorož je kraj ob morju z blagodejno mediteransko klimo, preplavljen s pozitivno energijo. Prepoznavnost destinacije je tesno povezana z razcvetom zdraviliškega turizma in igralništva nasploh. Ni čudno, da se je prav tu, med solinami in gričem Svetega Lovrenca rodila legenda – Grand Casinò Portorož, igralnica, ki že več kot sto let bogati letoviško ponudbo jadranskega bisera.

Igralnica Grand Casinò Portorož

Danes se lahko Grand Casinò Portorož pohvali z zavidljivim nazivom igralnice z najstarejšo tradicijo v Sloveniji, ki nudi, poleg klasičnih živih iger na mizah, tudi elektronske rulete in pester izbor najsodobnejših igralnih avtomatov. Grand Casinò Portorož pa ni samo pojem igralništva, temveč prostor, kjer se boste zabavali, sprostili ter uživali ob vrhunski kulinarični ponudbi v restavraciji Sol Privée z najlepšim razgledom na Portorož in Piranski zaliv.

Restavracija Sol Privée

Zaradi trenutnih epidemioloških razmer dosledno upoštevajo priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ), uvedli so vse potrebne varnostne ukrepe, da zagotovijo brezskrbno, predvsem pa varno zabavo.

Igralnica Grand Casinò Portorož beleži v soboto, 1. avgusta 107. obletnico igralništva ter vas vabi v svet zabave. Za vas so pripravili igro "Double" Bingo ob 23.30, kjer nagrada znaša 100.000 evrov. Za zmago nagrade v višini 100.000 evrov morate z izžrebanimi številkami v celoti zapolniti vašo igralno kartico Bingo do vključno 50. izžrebane številke.

Na svojo 107. obletnico igralništva, ki bo v soboto, 1. avgusta, vas Grand Casinò Portorož vabi v svet zabave. Od 19. ure dalje boste prejeli tudi pijačo dobrodošlice

Igra Super Bingo poteka vsak večer od ponedeljka do četrtka ter ob nedeljah ob 22. uri ter ob petkih in sobotah ob 23.30.

Dobrodošli v Grand Casinò Portorož!