GRAMATIK PRVIČ NA PORTOROŠKI OBALI: Njegov nastop bo vrhunec Festivala 'Portorose in July'

Piran

Piranski župan Andrej Korenika je na svoji Facebook strani zapisal, da se priznani glasbeni ustvarjalec Denis Jašarević, ki je svetovne odre osvojil pod umetniškim imenom Gramatik, vrača domov na portoroško obalo, kjer se bo predstavil s svojim glasbenim spektaklom. Njegov nastop bo vrhunec Festivala 'Portorose in July', ki se bo odvijal 30. junija, na velikem odru portoroške plaže.

Portorožan Denis, ki se je s svojimi glasbenimi inovacijami v elektro hip hopu, glitchu in dubstepu povzpel na odre tako prestižnih festivalov, kot so Coachella, Lollapalooza in Red Rocks, se bo prvič po mnogih letih profesionalne poti predstavil tudi svojim domačim oboževalkam in oboževalcem.

Spomnimo, da je župan Korenika pred časom prišel nasproti organizatorjem dogodkov, Občina Piran pa je v sodelovanju z mladimi, začela novo poglavje projekta oživljanja turističnega utripa destinacije, ki so jo v zadnjih nekaj mesecih že uspešno prebudili Alexia, Magnifico in Gabry Ponte. Korenika je prejšni mesec že napovedal veliki koncert ob otvoritvi poletja, danes pa je že znano, da bo to Gramatik in da so festival poimenovali po njegovem nepozabnem hitu 'Portorose in July' .

????Gramatik na Festivalu Portorose in July‼️❤️ ????Portorožan Denis Jašarević, ki je svetovne odre osvojil pod umetniškim...

Objavil/a Andrej Korenika dne Četrtek, 14. marec 2024

Poleg Gramatika, bodo na festivalu 'Portorose in July' nastopili tudi drugi lokalni glasbeni ustvarjalci, kot so Teo Collori & Momento cigano, Gisaza, Benjamin Shock Live & guests ter Brale. Kot je še zapisal Korenika na svoji Facebook strani, bodo ti glasbeniki skupaj ustvarili drugačen večer, kot jih je bil vajen Portorož doslej, z raznolikostjo glasbenih izrazov pa bodo poskrbeli za povsem novo glasbeno doživetje ob obali.

Vstopnice za dogodek bodo na voljo v predprodaji od 21. marca 2024 na spletni strani Entrio. Organizator koncerta je Avditorij Portorož, s podporo Občine Piran, Turističnega združenja Portorož in Okolja Piran.

Ker se Občina Piran pridružuje prizadevanjem za trajnostne prakse, ki odražajo zavezanost k zelenemu načinu življenja, bo festival organiziran s trajnostnim pristopom, pri čemer bodo organizatorji sledili smernicam za zmanjšanje vplivov na okolje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
JKDWingChun |  17 .03. 2024 ob  05: 52
-1
Šperjo: tocno tako. Chi cazzo e Gramatik? Ce jaz nebi imel Drilla za frenda za tega loleka nebi sploh vedu da obstaja. Btw njegovi komadi so brezvezni,dolgočasni in kr nekaj.
Raje bi vzeli Drilla da zarepa malo in promovira nekaj kar se ustvarja v SLOVENIJI in ne v Ameriki.
Šperjo |  16 .03. 2024 ob  01: 37
Kaj Portorož , Piran ne premoreta organizatorja eventov ? zakaj se troši javni denar ( če se ) jQuery112305109980804437932_1710549297779
Šperjo |  15 .03. 2024 ob  18: 02
mene mi je žal .... ma Severino poznamo vsi dobro .... /.. ma kdu je gramatik ' ? :)
Fošina |  15 .03. 2024 ob  10: 30
-2
Definitivno takšna zvezda, kot je Gramatik, ni poceni. Po moje lahko zasluži še več kot 100K na nastop. Ampak bi šel skoraj stavit, da za ta koncert ni zahteval plačila. Kdor ga spremlja, ve da ni tak tip človeka, da bi sisal občino. Bolj se mi zdi njegova zahteva tisti del, da bo koncert "organiziran s trajnostnim pristopom". Sicer ne vem, kaj točno to pomeni, ma najbrž ne bodo točili piva v plastičnih kozarcih :)
JKDWingChun |  15 .03. 2024 ob  10: 08
No pa vam napišem jaz
Gramatik računa med 40.000 do nekje 80.000€ na event.
Samo sa veste kam gre denar in zakaj je piranska občina u govnu
JKDWingChun |  15 .03. 2024 ob  08: 56
Naj napišejo po nastopu koliko denarja je šlo za Gramatika. Pomoje več kot za Severino že ki se jo omenja hahahahah
Fošina |  15 .03. 2024 ob  08: 09
-2
Vrhunska poteza! Samo upam, da ne bodo dali toliko kart v prodajo kot za Severino, ker po moje jih do junija lahko prodajo za ene dve portoroški plaži in se nam bo zmešalo zarad gužve.
Šperjo |  15 .03. 2024 ob  00: 35
kaj Severina je zasedena ? .....:) :)