GOSTJE Z DRUGIH KONCEV DRŽAVE PRIHAJAJO V KOPER NA JAPONSKE PALAČINKE: V Angel food so ponudbo še razširili, to so novosti (FOTO)

Koper

Japonske soufflé palačinke so novost na Obali, a dober glas o Angel food na Vojkovem nabrežju 17 v Kopru se je razširil tako rekoč po celi Sloveniji. K njim prihajajo gostje iz Ljubljane, Maribora, Novega mesta, skupno pa jim je, da vsi odidejo z istim vtisom – več kot zadovoljni. Ker želijo biti v Angel food v koraku s časom in svoje stranke nenehno presenečati, so ponudbo še razširili. Poskrbeli pa so tudi za bolj lično notranjost.  

Japonske palačinke, ki jih ponuja družina Stanković, smo poskusili že pred časom.

Zdaj pa so na meni dodali še božanske croffles – 'ljubezensko mešanico rogljička in vaflja' in bubble waffles oziroma mehurčkaste vaflje. Poskusite jih lahko v sladki ali slani različici, dodaten plus za obiskovalce pa je, da so ti cenovno ugodnejši od palačink.

Novost pa je tudi nova ureditev notranjih prostorov, zato bodo grižljaji zdaj še toliko slajši.

Ponujajo možnost sodelovanja

Zanimanje gostov je veliko, kar dokazuje tudi dejstvo, da so se mnogi pripravljeni pripeljati na Obalo iz drugih koncev države, samo da bi poskusili specialitete v Angel food. Zato želijo svoje dobrote razširiti po Sloveniji. Ponujajo sodelovanje ali poslovno partnerstvo s sodelavci, ki bi želeli tudi sami ustvarjati 'angelske' dobrote in odpreti svoj lokal.

Z njimi bodo delili tudi recepte, ki so jih skrbno izpopolnjevali. Vsi, ki bi radi postali del uspešne zgodbe, se lahko za več informacij obrnete na elektronski naslov angelfoodobala@gmail.com.

Angel food v Kopru je odprt vsak dan, razen ob ponedeljkih. Od torka do petka obratujejo med 10. in 21. uro, med vikendi pa od 12. do 22. ure.

Če ste si v udobju svojega doma zaželeli nečesa sladkega, jih za dostavo pokličite na 040 808 835, lahko pa po telefonu zgolj oddate svoje naročilo in ga sami prevzamete.

Sledite pa jim lahko tudi na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.