GORAN DRAGIĆ SKRUŠEN OB SMRTI 'KOLEGA': 32-letnik si po kolapsu na treningu ni več opomogel

Svet

Srbski košarkar Stevan Jelovac, član atenskega Aeka, je v nedeljo za posledicami možganske kapi izgubil boj za življenje, je sporočilo grškega kluba povzela agencija Tanjug. Dvaintridesetletni center, ki je nekajkrat nastopil tudi za srbsko reprezentanco, se je zgrudil na treningu 14. novembra, od takrat je bil v kritičnem stanju.

Na zahtevo družine so ga prepeljali v Srbijo, kjer pa mu zdravniki niso mogli pomagati, čeprav je nekaj časa kazalo, da se mu stanje izboljšuje.

"Tragedija. Neznosna bolečina. Žalostna vest je prišla iz Srbije. Naš borec, naš brat, Stevan je postal angel, odletel je v nebo," so objavili na spletni strani Aeka.

Športnemu kolegu se je na Twitterju poklonil tudi slovenski as Goran Dragić

Jelovac, ki se je rodil v Novem Sadu, je po sezoni na Japonskem v Atene prišel letos, v karieri pa je nastopal za Mego, Crveno zvezdo, Antalyo, Caserto, Lietuvos Ritas, Zaragozo, Nižnij Novgorod, Bamberg in Gaziantep, več kot eno leto se je zadržal le v Španiji. Za reprezentanco Srbije je igral v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2019.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  06 .12. 2021 ob  13: 30
In vsi utopljenci letos poleti ravno tako! Krvni strdki!
manemebasat |  06 .12. 2021 ob  13: 29
Stotine sportnikov se je ze tako zgrudilo letos. In to zaradi krvnih strdkov, rezultat CEPLJENJA!. Posnetkov na netu je ogromno. Cepci pa kar naprej govorijo v prid cepljenju. GENOCID!