GOLOB PROSLAVLJA ZMAGO: "Danes se uresničujejo sanje, ne samo sanje nas, ampak velikega dela Slovenije" (FOTO, VIDEO)

Slovenija

Zdaj že lahko ugotovimo, da je dosežen naš cilj, to je zmaga na volitvah, s katero lahko v državo pripeljemo svobodo, je nocoj po 80 odstotkih preštetih glasov, ki kažejo, da je Gibanje Svoboda relativni zmagovalec, dejal predsednik stranke Robert Golob. "Danes se uresničujejo sanje, ne samo sanje nas, ampak velikega dela Slovenije," je dejal.

Golob se je zahvalil vsem kandidatom stranke, pa tudi vsem, ki so kakorkoli pomagali z delom na terenu, v štabu, z ljudmi, pa tudi vsem tistim, ki so bili morda prezrti, a so bili nepogrešljiv kamenček v mozaiku "te naše veličastne zmage".

Samo v ekipi in kolektivu je prava moč, noben posameznik ne more doseči tega, kar lahko doseže uigrana in predana ekipa, je poudaril v nagovoru prek videopovezave.

Izpostavil je veliko volilno udeležbo, ki je ena najvišjih v zgodovini Slovenije, "in to je tisto, kar daje našemu mandatu dodatno težo". Zaupalo nam je veliko število Slovencev, da bomo ta mandat izpolnili, je opozoril.

Za tako visoko volilno udeležbo je po njegovih besedah zaslužna tudi civilna družba. Brez tako "borbene, srčne in nepopustljive" civilne družbe, kot jo ima Slovenija zadnje leto in pol, pa po njegovi oceni Slovenija svobode verjetno ne bi videla. "Globok poklon vsem borkam in borcem iz civilne družbe, vi ste tisti, ki ste zaslužni, da danes lahko govorimo, da bo jutri v Slovenijo prišla svoboda," je poudaril Golob po preštetih 80 odstotkih glasov, ki stranki kažejo 40 poslanskih mandatov, kar bi bilo največ, kar je doslej dobila ena stranka na volitvah.

Slavje v štabu Gibanja Svoboda

Nagovor predsednika Gibanja Svoboda Roberta Goloba. Več na: https://www.regionalobala.si/novica/golob-proslavlja-zmago-danes-se-uresnicujejo-sanje-ne-samo-sanje-nas-ampak-velikega-dela-slovenije-f

Posted by Regional on Sunday, April 24, 2022

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija