GLASBENA TURNEJA OD LUCIJE DO KOPRA: Nastopal bo vsak, ki se bo prijavil

Piran

Na Obali se obeta prava mala glasbena turneja. Od Lucije do Kopra bodo nastopali še neuveljavljeni glasbeni izvajalci. Prijaviš se lahko tudi ti. MKC Kanela namreč prireja prvi Obalni glasbeni natečaj Kanela.

MKC Kanela vse samostojne izvajalce ali glasbene skupine vabi, da se prijavijo in postanejo del obalne mini turneje. "Glasbeni natečaj smo zastavili tako, da se bodo še neuveljavljene glasbene skupine ali posamezni izvajalci predstavili na različnih prizoriščih na Obali. Glasbeniki bodo imeli možnost nastopati na manjših odrih v akustičnih izvedbah kot tudi na malo večjih odrih z električnimi instrumenti," pojasnjujejo organizatorji.

Sami koncerti se bodo odvijali na različnih lokacijah na Obali, v Luciji, Portorožu, Piranu, Izoli in Kopru. Prvi koncert bo v Luciji, v lokalu Tam kot zmeraj, ostali bodo sledili vsak teden, lokacije pa bodo razkrite sproti. Število koncertov bo sicer odvisno od števila prijavljenih glasbenikov.

MKC Kanela pripravlja prvi Obalni glasbeni natečaj Kanela. Prijavi se kot samostojni izvajalec ali glasbena skupina in...

Objavil/a MKC Kanela dne Petek, 23. julij 2021

Zadnji koncert se bo odvijal v Kopru, kjer bodo izbrali tri glasbene skupine, ki bodo nastopile na Festivalu Kanela, ki bo 11. septembra v amfiteatru Avditorija, sporočajo organizatorji.

Nastop si bo prislužil vsak prijavljeni glasbenik, dobrodošli pa so vsi izvajalci iz Slovenije. Prijave zbirajo na mkckanela.natecaj@gmail.com do 9. avgusta.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija