GASILSKE SIRENE V PRADAH: Požar v stanovanjski hiši

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 40 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 110 klicev. Obravnavali so 11 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Dve prometni nesreči sta se končali z lažjimi poškodbami. Danes zjutraj so policisti obravnavali prometno nesrečo s smrtnim izidom. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in dve tatvini. Intervenirali so še trikrat zaradi kršitve javnega reda in miru.

Fotografija je simbolična.

Zgodaj zjutraj je zagorelo v stanovanju v Pradah. Nihče ni bil poškodovan, gasilci pa so požar v pritličju hiše že pogasili. Policisti bodo opravili ogled kraja za ugotovitev vzroka požara.

V Bertokih je nekdo vlomil v hišo, preiskal vse prostore in ukradel gotovino.

Na območju PU Koper so policisti od četrtka, 19. decembra 2019, od 6.00, do petka, 20. decembra 2019, do 6.00, obravnavali 22 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo s Hrvaško. Štiri osebe si vrnili italijanski varnostni organi. Policisti Policijske postaje (PP) Ilirska Bistrica so obravnavali 14 oseb, policisti PP Piran so obravnavali štiri osebe, policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe (PPIU) Koper so obravnavali štiri osebe (vrnjene iz Italije). Postopki še potekajo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija