GASILCI PGD MATERIJA PREJELI ZAHVALO ZA NESEBIČNO POMOČ V JUNIJSKEM POŽARU: CPK doniral 5000 evrov za nabavo nove zaščitne opreme

Koper

Družba za vzdrževanje cest, gradbeništvo in druge poslovne storitve (CPK) se je z donacijo zahvalila Prostovoljnemu gasilskemu društvu (PGD) Materija za hitro posredovanje ob požaru, ki jih je doletel v juniju.

Sredi prejšnjega meseca je namreč na parkirišču podjetja CPK v Hrpeljah zagorelo parkirano tovorno vozilo. Ogenj se je hitro širil in deloma zajel še drugo, poleg parkirano tovorno vozilo. Na kraj dogodka so prihiteli gasilci PGD Materija in gasilci Zavoda za gasilsko in reševalno (ZGRS) Sežana, ki so v akutni situaciji hitro in učinkovito ukrepali. Prav hitremu posredovanju in znanju gasilcev gre zahvala, da na parkirišču ni nastalo še več gmotne škode.

Zato so se v podjetju CPK odločili, da v zahvalo za pomoč PGD Materiji donirajo 5000 evrov za nakup zaščitne opreme. Predsednik upravnega odbora CPK Igor Ukota je ob tem povedal: "Gasilci v požarih tvegate svoja življenja za to, da rešite druge pred ognjenimi zublji. Zato je prav, da imate dobro zaščitno opremo, ki vas bo ščitila v takih primerih. Želimo, da bi vam dobro služila, ko boste še naprej nesebično pomagali ob požarih in drugih nesrečah." "Ker nesreča nikoli ne počiva, smo še toliko bolj hvaležni ljudem, ki nam takrat priskočijo na pomoč," še dodajajo na CPK. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija