GANLJIVA ZGODBA PSIČKA FULMINE: "Ni mogel vedeti, kam naj gre", a vseeno je našel skrbnika (FOTO)

Svet

Sedem let je mali pes Fulmine živel v Italiji s svojim lastnikom Leonardom, bila sta neločljiva. Prejšnji mesec pa je po dolgi bitki s hudo boleznijo Leonardo umrl. Medtem ko je bil Leonardo v bolnišnici, je skrb za psa prevzela njegova družina.

"Vsakič, ko je zaslišal zvok avtomobila, je Fulmine stekel do vrat, če bi bil to moj oče," je za The Dodo povedala Leonardova hči Sara Sechi.

Tudi po Leonardovi smrti Fulmine ni nehal iskati svojega skrbnika, nato pa ga je končno našel. Dan po pogrebu sta Sara in njen sin odšla na pokopališče položit rože očetu in tam ju je presenetil nepričakovan obiskovalec. Na Leonardovem grobu je bil Fulmine. Da bi obiskal zadnje počivališče svojega lastnika, je povsem sam prehodil 3,2 kilometra.

Stamattina abbiamo trovato la sorpresa Fulmine ha trovato il suo amico ❤????????????

Posted by Sara Sechi on Wednesday, February 24, 2021

"Nisem pričakovala, da ga bom našla tu. Ni bil na pogrebu, ni mogel vedeti, kam naj gre," je povedala Sara, ki sedaj skrbi za psa. V naslednjih tednih se je takšen scenarij večkrat ponovil.

"To je ena tistih čudnih stvari brez razlage. Sosedje pravijo, da ga vidijo, kako gre proti grobu, a kako ga najde, ostaja skrivnost."

"Težko je gledati, kako žaluje, a počasi bomo premagali tudi ta trenutek," je še dejala.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija