FILMSKA AKCIJA NA AJDOVSKEM: Trčil v prometni znak, vozil med hišami in pobegnil policiji

Kronika

Policisti postaje prometne policije Nova Gorica so danes v nočnem času na Ajdovskem poskušali ustaviti voznika, ki se je v begu pred policisti zapletel v prometno nesrečo z manjšo materialno škodo. Policistom ga ni uspelo ujeti, vendar pa so pridobili informacije o lastništvu vozila, pobeglega voznika pa še iščejo.

Fotografija je simbolična. 

V Ajdovščini so policisti s prižganimi modrimi lučmi in zvočnim signalom ustavljali voznika, kar pa zaenkrat še neznani voznik ni upošteval. Sunkovito je zapeljal vzvratno ter z zadnjim delom vozila trčil v nosilec prometnega znaka. Z vozilom je nato sunkovito speljal na Goriško cesto, zavil desno ter pospešil po regionalni cesti v smeri Nove Gorice, so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica.

Pri osnovni šoli v Dobravljah je zavil levo proti Velikim Žabljam ter po približno 200 metrih vožnje zavil desno v zožen del ceste med dvema hišama. Ob tem je z zunanjimi robovi vzvratnih ogledal oplazil kamniti zid hiš, vendar na objektih ni nastala materialna škoda.

Ko bodo prometni policisti pobeglega voznika izsledili, bodo zoper njega uvedli prekrškovni postopek z odločbo zaradi več kršitev prometne zakonodaje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija