FESTIVAL KOSMATINČKOV V IZOLI: Kup aktivnosti in akcija zbiranja prostovoljnih prispevkov za zapuščene živali

Izola

Kulturno društvo Alle Porte Izola organizira 1. Festival kosmatinčkov in drugih, ki bo potekal v nedeljo, 30. oktobra, med 10. in 17. uro v Izoli, kjer bodo kosmatinci zasedli Lonko in promenado ob morju. Festival bo potekal v sodelovanju z Miss Hope Pet Shop. Pester program bo dopolnila tudi izobraževalno-zabavna vsebina.

Predstavili in družili se bodo ljubitelji živali z vseh vetrov Slovenije, ki delujejo na različnih področjih – od učenja psov in lastnikov do predaje informacij o eksotičnih živalih. Potekala bo tudi dobrodelna akcija, kjer bodo zbirali prostovoljne prispevke in hrano za zapuščene živali.

Predstavila se bodo različna društva, veterinarji, hotel za živali, zavetišča in frizer za živali, potekala pa bo tudi predstavitev treh pasem psov. Predstavili bodo mantrailing, akupunkturo, fizioterapijo, bioresonanco. 

"Želimo, da se v čim večjem številu srečajo ljubitelji živali, da se družijo v pozitivni energiji in da to bo postal tradicionalni Festival kosmatinčkov in drugih," so dejali organizatorji, zahvaljujejo pa se tudi donatorjem: Avto Jereb in Bar Lonka.


PROGRAM:

10.00

PREDSTAVITEV MANTRAILINGA

10.15

PASJA TAČKA

10.30

PREDSTAVITEV PASME BORZOJI

11.00

ALFAKAN

11.30

VETERINARSKI CENTER ELBIVET

12.00

AKTIVNE TAČKE

13.00

FIZIOTERAPIJA

13.30

ZAVOD PASJA TOČKA

14.00

PREDSTAVITEV PASME  BRADATI ŠKOCKI OVČAR

14.30

ALFAKAN

15.00

PREDSTAVITEV PASME FRANCOSKI BULDOG

15.30

AKTIVNE TAČKE

16.00

VETERINARSKI CENTER LARA

16.15

VETERINAR MAJA TURK

16.30

VETERINAR URŠA GRAHEK

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija