FERRARI KLUB V PORTOROŽU: Srečanje ljubiteljev prestižnih jeklenih konjičkov na slovenski obali

Piran

Ferrari Club Italia je na družbenem omrežju Facebook naznanil, da bodo udeleženci ekskluzivnega Ferrari dogodka, ki se bo odvil prihodnji mesec, bivali v hotelu Kempinski v Portorožu. V sklopu druženja, ki bo potekalo 3., 4. in 5. septembra bodo obiskali tudi Koper, Piran, Izolo in Lipico. 

Trenutno pri ferarri klubu zbirajo prijave na omenjen dogodek, kjer boste pristaši prestižne avtomobilske znamke, poleg bivanja v hotelu Kempinski s petimi zvezdicami deležni tudi vrhunskega kulinaričnega razvajanja izpod rok Tomaža Kavčiča.

#Slovenia ???????? 3/4/5 settembre non puoi mancare. Con il direttore Aljosa Ota dell’Ente del Turismo sloveno abbiamo creato...

Objavil/a Ferrari Club Italia dne Nedelja, 08. avgust 2021

Tovrstnih dogodkov se po navadi udeležijo lastniki Ferrarijev, seveda pa ti pritegnejo tudi kar nekaj zanimanja javnosti, ki si lahko tako v živo ogledajo nekaj najbolj redkih in posebih jeklenih konjičkov. V kolikor pa so vaša strast starodobniki, vsekakor ne gre zamuditi razstave Concorso d'Elegance na Tartinijevem trgu v Piranu, ki se bo prav tako odvijala v sklopu trodnevnega Ferrari druženja.

Na dogodek se bo možno prijaviti vse do 19. avgusta.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  11 .08. 2021 ob  16: 55
Brezveze,lahko sem tvoj kolega ki te gledam v oci in vidim da te malo zanasa..meni ne verjames komentar pa preberes
Si gledal Truman show
štupido |  11 .08. 2021 ob  03: 40
@kajmak: organiziraj regionalovo srečanje anonimnih komentatorjev
Piero Panin |  10 .08. 2021 ob  23: 27
-5
Dolgocasno...