EDEN OSTAL BREZ AVTA, DRUGI BREZ VOZNIŠKE: 26-letnik odklonil testiranje za mamila

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 29 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 159 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in tri tatvine. Trikrat so intervenirali zaradi kršitev javnega reda in miru na javnem kraju, od tega enkrat v zasebnem prostoru. Policisti PP Ilirska Bistrica so obravnavali dva državljana Maroka, ki so ju po zaključenih postopkih predali nazaj na Hrvaško.

Portorožu je nekdo vlomil v hišo, v kateri lastniki ne živijo. Pregledal je celo hišo, vendar ni ukradel nič.

S parcele ob cesti Potok - Turki je nekdo ukradel deset kosov valovite strešne kritine in štiri kovinske nosilce - stebre, dolžine štiri metre. Lastnik je oškodovan za približno 700 evrov.

Včeraj popoldne so v Hrpeljah policisti odvzeli vozniško dovoljenje 26-letnemu vozniku, ki je odklonil strokovni pregled na mamila. Sledi obdolžilni predlog.

V Dekanih so policisti zasegli osebni avto 43-letniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija