EDEN LEŽI NEZAVESTEN, DRUGI V MLAKI KRVI: Varnostniki na Krku brutalno pretepli štiri Slovence (VIDEO)

Kronika

Sinoči je v klubu Onyx na hrvaškem otoku Krk, v mestu Punat, prišlo do nasilnega incidenta, v katerem so bili poškodovani štirje Slovenci. Hrvaški mediji razkrivajo grozljive podrobnosti dogajanja, zaokrožil je celo videoposnetek, ki razkriva, da so Slovence pretepli varnostniki kluba.

"V gostinskem lokalu je prišlo do kršitve javnega reda in miru, pri čemer so bili poškodovani štirje tuji državljani, Slovenci, ki so bili prepeljani v KBC Rijeka. Izpuščeni so na prostost, kriminalistična preiskava pa še poteka, da bi ugotovili vse okoliščine tega dogodka," so za Index.hr potrdili na reški policiji.

Tudi v KBC Rijeka so potrdili, da so sprejeli štiri Slovence: "Bili so na urgenci, kjer so jih oskrbeli in odpustili. Vsi so imeli lažje poškodbe."

Na posnetku prerivanja, ki ga je objavil hrvaški portal 24sata, je razvidno, da štiri Slovence pretepajo varnostniki kluba.

Eden mladenič na posnetku leži nezavesten, drugega je varnostnik z dvema udarcema nokavtiral. Videti je tudi, kako eden izmed njih leži v mlaki krvi, nekdo pa ga obrača, da se ne bi zadušil.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pjero Panin |  10 .07. 2023 ob  07: 40
-1
Z ljudmi je zajebano,trije ti j....mater pogoutnes pride cetrti ga premlatis
pinkopalinko |  09 .07. 2023 ob  20: 49
-1
japajade. Palicaji so jih po tvojem po krivici zaprli. Očitno je turistična sezona tako slaba, da so podlegli mediskemu pritisku in našli žrtvena jagnjeta (redarji jagnjeta, hahahah), da ne bi pokvarili idiličnih odnosov s Slovenijo.
vseved |  09 .07. 2023 ob  18: 34
Vpinkopalinko,tudi ti nisi bil zraven,zato ne bluzi.Eden je celo izjavil, da ni videl da bi jih pretepli redarji.
pinkopalinko |  09 .07. 2023 ob  13: 58
-1
vseved kaj bluziš. Napisal si v nekem tujem jeziku, da so dobili, kar so iskali. Nisi bil zraven, v članku ni pisalo nič o tem kdo je začel, samo na osnovi tega, da so bile žrtve slovenci, storilci pa hrvatje, si sklepal, da so obiskovalci izzivali redarje. Tipičen slovenski refleks, da smo zmeraj sdami krivi in da imajo zmeraj drugi prav.

Tu ni šlo za spopad dveh prepotentnih tolp. Šlo je za obračun poklicnih redarjev z obiskovalci lokala. Tudi če so se obiskovalci še tako prepotentno obnašali, i morali redarji ohraniti profesionalen odnos in uporabiti najmanjšo možno silo za jih umiriti. Sam sem bil enkrat priča, kako so redarji v nekem lokalu pri nas profesionalno umirili pijanega prepotentnega obiskovalca. Kljub njegove izzivanju se mu ni skrivil niti en las na glavi. Tako se dela. V tem primeru pa sploh ne poznamo okoliščin, vendar če jih je policija pridržala bo že kaj na tem, da so močno prekoračili svoja pooblastila.
vseved |  09 .07. 2023 ob  13: 40
@pinkopalinko, ti si žačel in hvala bogu so odstranili tudi tvoj zapis. Ne vem od kod ti ideja da podpiram nasilje, ampak spet smo dobili informacijo samo ene strani. Izlastnih izkušenj poznam veliko primerov nesramnega, prepotentnega obnašanja slovencev predvsem ljubljančanov ki pa včasih naletijo na hujše od njih.
Se pa opravičujem za moj odgovor, sem pa jezen sam nase,da sem si dovolil spustiti se na tvoj nivo .
pinkopalinko |  09 .07. 2023 ob  13: 02
-1
čestitke adminstratorju za hitro odstranjene šovinistične komentarje. Zelo te moti, če kdo kaj napiše čez taspodnje, ne motijo pa te komentarji, ki poveličujejo in opravičujejo skrajno brutalno fizično nasilje in to oseb, ki naj bi take dogodke preprečevale. Vsi, ki opravičujete ravnanje nasilnežev: 3 so že v čuzi, 2 policija še išče. Najbolje, da začnete zbirati denar zanje, tako kot so ultradesni francozi zbrali denar za policaja, ki je ustrelil zamorca. Zbrali so celo 4x več, kot so normalni ljudje zbrali za sorodnike žrtve. Ajde Vseved, hitro odpri TRR, pa nakažite kaj za uboge varnostnike, da jim ne bo hudega v čuzi.
vid |  09 .07. 2023 ob  07: 48
Kdor isce ta najde. Ne prvic ne zadnjic. Ce vidis da je clovek primitivec se mu izognes, ce ga porines dobis po grbi. Pa ne samo na Krku, Portorozu ali Ljubljani. Tudi v New Yorku, Monacu in Dortmundu.
nylarazgotra |  09 .07. 2023 ob  00: 04
Slovenci so se ga napili in postali pametni in arogantni ali zadrogirani. Varnostniki pa niso znali z bolj učinkovitimi metodami, če je bilo sploh moč jih uporabljati. Upajmo da bodo mladeniči naslednjič dobro premislili.
vseved |  08 .07. 2023 ob  19: 07
12
Tražili su,dobili su!