DVE NAGRADNI IGRI IN 11 XIAOMI NAGRAD: Z le nekaj kliki do nove pametne naprave (VIDEO)

Slovenija

V nagradnem skladu blagovne znamke ROMY Strong je tokrat kar 11 Xiaomi pametnih naprav. Od tega ŠEST telefonov. Pohiti, da ne zamudiš te posebne priložnosti, ki se izteče že v septembru. Vse informacije za sodelovanje najdeš v članku.

ROMY Strong spodbuja ženske k realizaciji svojih ciljev na način, da udejanjijo trajnostni življenjski stil, vključujoč pravilno in redno prehranjevanje ter vadbo, ki predstavljata eliksir dobrega zdravja in počutja. Hkrati ti pomaga doseči želene rezultate, se počutiti odlično in ustvariti življenjski slog, v katerem dejansko uživaš, te opolnomoči in ni le nekaj začasnega in prehodnega. Obenem ne samo, da poskrbi za veliko motivacije, te nauči pravilne tehnike izvedbe vaj, zdravega načina prehranjevanja, ustvarjanja dobrih navad in ti pokaže pot do želene forme, ampak te tudi usmeri k oblikovanju miselnosti, da je visoko samospoštovanje ključnega pomena za dobro zdravje, trdno samopodobo in srečo, ki sije navzven.

Vse dozdajšnje nagrajenke in nagrajenca ROMY Strong nagradnih iger so objavljeni TUKAJ. Sodeluj in morda boš prav ti med srečneži, ki bodo prejeli Xiaomi pametne naprave!

Letos je ekipa ROMY Strong podelila že kar OSEM izdelkov vrhunske tehnologije in kakovosti, in sicer sedem iPhonov in en iPad.

Ekipa ROMY Strong

Z leve proti desni: Janez, Onyx, Romy in Urška

Romana Gašperin z vzdevkom Romy je ustanoviteljica blagovne znamke ROMY Strong. Njena fitnes pot se je začela, ko je imela 34 let, njena hči Urška pa 12. Takrat je odkrila svojo strast do vadbe za moč/s težo, ki je rasla in kmalu jo je spremenila v nepogrešljivo navado, ki je del nje že več kot 20 let.

Janez Logar je magister kineziologije, mednarodno certificirani športni nutricionist (CISSN), licencirani osebni trener (AFP/NCSF) in avtor znanstvenih prispevkov, ki dodatno pripomore k maksimalni učinkovitosti in pravilni izvedbi vaj, ki jih demonstrira Romy.

Za sodelovanje z mediji, komuniciranje na družbenih omrežjih, predstavitev izdelkov in pisanje sporočil za javnost skrbi piarovka in urednica Urška Gašperin. Urška je diplomirana socialna delavka in doktorska študentka kineziologije.

Nenadomestljiv del ekipe ROMY Strong je vodja team buildinga in antistres terapevt mucek Onyx, ki skrbi za motivacijo ter doprinaša h kreativnosti, učinkovitosti in uspešnosti znamke. Njegova super moč je skoraj neverjetna prikupnost in izredno sproščujoče vokalne sposobnosti, izražene z ljubkim mijavkanjem ter predenjem, s čimer v hipu ustvari prijetno in udobno ozračje.

V aktualnih nagradnih igrah, ki se zaključita 23. septembra, ROMY Strong, podarja 11 Xiaomi izdelkov, od tega ŠEST telefonov. Spet imaš fantastično priložnost, da z nekaj kliki osvojiš vrhunski telefon ali drugo pametno napravo. In to povsem brezplačno. Sodelujete lahko tako tako ženske kot moški.

@romystrong ???? Začela se je.. in kmalu se bo končala! Velika Poletna Xiaomi Nagradna Igra! ☝️ Izpolnjuj naloge, povabi čim več prijateljev in zbiraj točke - prvih 10 zmagovalcev z največ točkami prejme nagrado! Podarja se kar 10 Xiaomi naprav, od tega 5 pametnih telefonov! Dodana pa je še ena Nagradna Igra z žrebom za Xiaomi 11 Lite 5G NE! ???? Obišči LINK V PROFILU (ROMYStrong.si) in se poteguj za odlične nagrade. Za uspešno sodelovanje v nagradni igri je treba upoštevati napisana navodila! Nagradni igri se končata 23. 9. 2022 ob polnoči. Pssst ... ???? Super novice ne pozabi delit med svoje prijatelje. Saj veš, sreča je edina stvar, ki se množi, če jo delimo ❤️ Srečno! ???? #poletna #nagradnaigra #xiaomi #ROMYStrong #slovenia #slovenija #slotiktok #tiktokslovenia #slovenskitiktok #tiktokslovenija #slotiktok #slo #slovenskitiktokerji #slovenia???????? ♬ CATWALK FLASH - Patrico Brown

Obišči www.ROMYStrong.si in pridobi novo supermoč!