DVA MRTVA V AVTU SLOVENSKIH REGISTRSKIH OZNAK IN ŠE TRIJE POŠKODOVANI: Hudi nesreči botrovala hitrost (FOTO)

Kronika

V hudi prometni nesreči, ki se je zgodila v Okiću pri Vojniću, sta umrla voznik in sovoznik v avtomobilu slovenskih registrskih oznak, še dva potnika v vozilu sta bila hudo poškodovana. Sopotnica v drugem vozilu je zaradi poškodb v življenjski nevarnosti.

Do nesreče je prišlo včeraj ob 14.45 na državni cesti v Okiću. 58-letni voznik in 56-letni sovoznik v avtomobilu slovenskih registrskih oznak, sta bila na kraju mrtva. 19-letni in 65-letni sopotnik sta bila hudo poškodovana. 20-letna sopotnica v drugem avtomobilu avstrijskih registrskih oznak je tako hudo poškodovana, da se bori za življenje.

58-letni voznik naj bi zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad vozilom, zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v tovornjak zagrebških registrskih oznak, ki ga je vozil 40-letnik. Priključeno je imel prikolico s slovenskimi registrskimi oznakami.

Po silovitem trčenju je avtomobil odbilo v avtomobil avstrijskih registrskih oznak, ki ga je vozil 53-letnik. Tega je nato odbilo v odbojno ograjo.

Vsi udeleženci v nesreči so doma iz Bosne in Hercegovine in so se vračali v domovino iz drugih držav.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija