DVA AVTOMOBILA ZLETELA S CESTE, EDEN NA STREHO: Šest poškodovanih, med njimi tudi slovenski nogometni reprezentant

Kronika

V trčenju dveh osebnih vozil, do katerega je v soboto nekaj pred 19.30 prišlo na cesti Črnomelj - Vranoviči pri Črnomlju, je bilo poškodovanih šest oseb. Reševalci nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Črnomelj so dve osebi na kraju oskrbeli, štiri pa odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto, navaja center za obveščanje.

Osebni vozili sta po trčenju zapeljali s cestišča, eno od vozil se je prevrnilo in pristalo na strehi. Poleg reševalcev so posredovali tudi tamkajšnji prostovoljni gasilci. Ti so s tehničnim posegom iz vozila rešili dve osebi in pomagali reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovanih, še navaja center za obveščanje.

V prometni nesreči poškodovan tudi mladi reprezentant Matko 

Mladi slovenski nogometni reprezentant in član vijoličastih Aljoša Matko je bil v soboto zvečer vpleten v prometno nesrečo. Kot so za časnik Večer potrdili pri NK Maribor, naj Matko, strelec edinega zadetka slovenske reprezentance do 21 let na minulem evropskem prvenstvu, ne bi bil huje poškodovan.

Matko ni huje poškodovan, sta pa hude poškodbe v nesreči utrpeli dve osebi na zadnjih sedežih od skupno štirih v avtomobilu, ki se je prevrnil na cesti med Črnomljem in Metliko, piše Večer.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija