DRZEN IN NASILEN: Posredovati so morali koprski policisti

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 50 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 159 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč z materialno škodo. S področja kriminalitete so obravnavali šest tatvin, vlom in poskus vloma. Zaradi kršitev javnega reda sta bili dve intervenciji. V zadnjih 24 urah so na območju PU Koper obravnavali štiri osebe zaradi nezakonitega prehoda meje.

Ponoči ob 2.13 so policisti posredovali v Bošamarinu, kjer javni red in mir kršil 52-letni moški. Zaradi drznega in nasilnega vedenja so policisti moškemu izdali plačilni nalog.

Vlomi in kraje

Tekom včerajšnje noči je neznani storilec iz tovornega vozila, ki je bil parkiran na gradbišču pod viaduktom Črni Kal iztočil približno 150 litrov dizelskega goriva in podjetje oškodoval za 230 evrov.

V Pivki je neznanec iz skladiščnih prostorov podjetja odtujil približno 4 m2 kablov. Škode je za 4.000 evrov.

Okoli 19.30 je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo v Marezigah, iz katere pa po prvih podatkih ni odtujil ničesar. Policisti so opravili ogled, zaradi poskusa vloma pa bodo zoper storilca napisali kazensko ovadbo.

V zadnjem dnevu je neznani storilec na Ulici 15. maja v Kopru odtujil moped Tomos Flexer, bele barve, registrske št. KP 3C-V6 in s tem oškodovanca oškodoval za 1.000 evrov. Storilca bodo policisti kazensko ovadili.

Droge in alkohol

Včeraj ob 17.33 so policisti v Parecagu 29-letnemu moškemu zasegli manjšo količino prepovedane droge konoplja. Po opravljeni analizi sledi hitri postopek z odločbo.

V Knežaku so policisti ob 21. uri ustavili 52-letnega moškega, ki mu je alkotest pokazal rezultat 0,80 mg/l. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja, sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija