Državni senator zaboden na svojem domu

Kronika

Državnega senatorja iz Virginije in nekdanjega guvernerskega kandidata demokrata Craigha Deedsa so včeraj prepeljali v bolnišnico v Charlottesvillu z vbodnimi ranami, ki jih je dobil na svojem domu, kjer so našli mrtvega njegovega sina. Preiskava še poteka, vendar policija ne išče osumljenca za tragedijo.

Spor v družini

To pomeni, da je najverjetneje šlo za spor v družini. Senatorjev 24-letni sin Gus Deeds je bil ustreljen. Do tragedije je prišlo na podeželskem domu 55-letnega senatorja na zahodu države v kraju Milboro.

Craigh Deeds se je nazadnje potegoval za položaj guvernerja Virginije leta 2009, ko je v tekmi za demokratskega kandidata premagal Terryja McAuliffa. Ta je bil pred dvema tednoma izvoljen za novega guvernerja Virginije.

Deeds je na splošnih volitvah leta 2009 nato izgubil proti republikancu Bobu McDonnellu. Kmalu po porazu ga je zapustila njegova soproga Pam Deeds.

Deeds je konservativen demokrat, ki podpira pravico do orožja, zato je imel podporo Nacionalne orožarske zveze. Sožalna sporočila je že poslal guverner McDonnell, pa tudi novoizvoljeni guverner McAuliffe.

Deli novico: