DRŽALA STA SE ZA ROKE: Zakonca umrla zaradi korone v razmaku ene minute

Svet

Ko so zdravniki družino obvestili, da ne morejo več veliko storiti, so Cala pripeljali v Lindino sobo. Umrla sta skupaj.

59-letni Cal in 66-letna Linda Dunham iz Michigana sta umrla v nedeljo.

V začetku meseca sta se, med kampiranjem, počutila slabo, je povedala njuna hči Sarah Dunham, poroča Daily Mail. "Oče me je pred kampiranjem poklical in rekel, da se ne počuti najbolje, ampak se mu zdi, da so za to krivi sinusi. Potem se je potožila tudi mama in rekla, da se je od njega prehladila," je še dejala.

Tretji dan sta ji rekla, da morata oditi, ker se ne počutita dobro. Čez nekaj dni sta končala v bolnišnici, nato pa na respiratorjih. V nedeljo so zdravniki družino obvestili, da ne morejo več veliko storiti. Calinovo posteljo so nato premestili v Lindino sobo. Umrla sta drug ob drugem, držala sta se za roke. Cal ob 11.07, Linda ob 11.08.

Tako on, kot njegova žena sta bila maja cepljena proti covidu. Takrat sta se s tem pohvalila tudi na družbenih omrežjih in si prislužila številne čestitke. Mediji sicer pišejo, da sta imela zdravstvene težave še pred korono.

Njuna hči je dejala, da sta Cal in Linda v življenju počela skupaj vse: hodila v cerkev, na izlete, uživala s svojo družino, vnuki ... "Vedno se je šalila in mu govorila, 'da boš šel pred mano, jaz pa ti bom sledila, obljubim'. In res mu je sledila," je dejala hči.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija