DRUŽINSKO NASILJE V IZOLI: Sin grozil očetu, ker ga je vrgel iz stanovanja

Kronika

Zaradi nasilja v družini so morali policisti ob 1.07 posredovati v Izoli, kjer se je 45-letnik sprl z 71-letnim očetom. Oče ga je poskušal odstraniti iz stanovanja. Ko so policisti prišli na kraj, je 45-letnik grozil očetu in poskušal vstopiti v stanovanje.

Policisti so zoper 45-letnika uporabili prisilna sredstva in ga pridržali. Pri njemu so našli belo prašnato snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Izdan mu je bil plačilni nalog, čaka pa ga tudi kazenska ovadba zaradi povzročitve lažje telesne poškodbe in groženj. Če bo analiza snovi pokazala, da gre za prepovedano drogo, bodo zoper njega uvedli tudi hitri postopek o prekršku.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah posredovali v 65 primerih, na številko 113 so prejeli 219 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri je bila ena oseba lažje poškodovana, in devet prometnih nesreč z materialno škodo. S področja kriminalitete so obravnavali vlom, dve poškodovanji tuje stvari, lažjo telesno poškodbo in grožnje. Zaradi kršitev javnega reda so posredovali trikrat. Obravnavali so štiri nezakonite prehode državne meje.

Neznanec je vlomil v hišo v okolici Kopra. Pregledal je notranjost, ukradel pa nič.

Na enem od parkirišč v Kopru je neznanec z ostrim predmetom poškodoval lak na dveh avtomobilih. Škode je za 4.000 evrov.

V Kopru so policisti 48-letnemu domačinu zasegli manjšo količino rjave grudaste snovi, za katero sumijo, da je heroin. V kolikor bo analiza to potrdila, ga čaka hitri postopek o prekršku.

Sinoči ob 20.16 je prišlo do prometne nesreče na izolski obvoznici. 20-letni Izolan je z avtomobilom zapeljal na hitro cesto proti Kopru in zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom ter trčil v odbojno ograjo. Od tu je vozilo odbilo in je oplazil še desno odbojno ograjo. V nesreči je bila lažje poškodovana 16-letna sopotnica, doma iz okolice Portoroža.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija