DRUŽINSKEGA NASILNEŽA IZ OKOLICE KOPRA OBRAVNAVAJO POLICISTI: Hudo poškodovano žensko sprejeli v bolnišnico

Kronika

Pri podatkih v zvezi z družinskim nasiljem, ki naj bi se dogajalo v okolici Kopra, so bili na koprski policijski upravi zelo skopi. Sporočili so le, da so prijavo o kaznivem dejanju nasilja v družini prejeli iz bolnišnice, kamor je poškodovana ženska prišla na zdravljenje. Napadalec naj bi ji zadal hude telesne poškodbe.

Fotografiji sta simbolični.

Policisti PU Koper so sicer v zadnjih 24 urah posredovali v 33 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 115 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč z materialno škodo, dve vozili so zasegli. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali v petih primerih.

V Kopru so 33-letniku zasegli avtomobil z nameščenimi italijanskimi registrskimi oznakami. Bil je brez veljavnega vozniškega dovoljenja, vozilo je bilo odjavljeno iz prometa.

Ilegalne migracije

V Novokračinah so policisti obravnavali štiri državljane Kosova, pri Sušaku pa 11 Turkov, ki so v Slovenijo prišli peš in nelegalno. V Ilirski Bistrici so ustavili kombi Opel Vivaro, ki ga je vozil 35-letni Hrvat. Namenjen je bil po omenjene tujce, ki jih je nameraval prepeljati v Italijo. Migranti bodo po končanih postopkih vrnjeni na Hrvaško, 35-letnika pa čaka kazenska ovadba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  18 .02. 2021 ob  19: 16
10
zdaj bi ga lahko policaji s pendrikom fajn nabutali prasca,da vidi kako je, da ga ni sram se izživljat nad šibkejše..