DRAMA V NOČNEM KLUBU V KARLOVCU: Ogenj se je s točilnega pulta razširil na goste

Svet

V enem od nočnih klubov v hrvaškem Karlovcu je natakarica minulo noč z alkoholno pijačo zažgala točilni pult. Šlo je za trik, ki naj bi zabaval goste, a se je ogenj s točilnega pulta razširil na ljudi. V incidentu je bilo poškodovanih sedem ljudi, od tega dva huje, poročajo hrvaški mediji.

Policija je bila o incidentu obveščena okoli 2.30. Policisti so v nočnem lokalu ugotovili, da je zagorelo, ker je 23-letnica nestrokovno ravnala s pijačo z 80 odstotki alkohola. Štirje ljudje so bili pri tem huje, trije pa lažje ranjeni. Zaradi incidenta so uvedli kriminalistično preiskavo.

Predstojnica Splošne bolnišnice v Karlovcu je po poročanju spletnega portala Index povedala, da nihče od poškodovanih ni v smrtni nevarnosti. Dodala je, da na zdravljenju ostajata dve 22-letni ženski, ki sta v požaru utrpeli opekline po obrazu oziroma rokah in zgornjem delu telesa.

Nočni klub se je na družbenem omrežju Facebook strankam opravičil za incident, poškodovanim pa zaželel hitro okrevanje. Dodali so, da bodo gostom povrnili škodo na lastnini. Kasneje je lastnik nočnega kluba sporočil, da bo lokal zaradi incidenta zaprl.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija