DRAMA V LOKALU: Goste pretepala, grozila in streljala

Kronika

Policisti so v soboto zvečer priprli 35- in 38-letna državljana BiH, ki sta v Kunaverjevi ulici v Ljubljani izstrelila nekaj nabojev, nato pa v lokalu na Celovški cesti gostom lokala grozila in jih pretepala.

Kot so sporočili z ljubljanske policijske uprave (PU), je operativno-komunikacijski center v soboto okoli 21. ure prejel anonimno obvestilo o streljanju na Kunaverjevi ulici v Ljubljani.

V okviru kriminalistične preiskave so ugotovili, da sta 35- in 38-letnik v gostinskem lokalu popivala, pri tem pa sta se med seboj sprla. Osumljenca sta lokal nato zapustila, ne da bi plačala zapitek. Za njima je stekel oškodovanec in ju pozval k plačilu, pri tem pa je 35-letni osumljenec oškodovancu zagrozil z orožjem. Osumljenca sta v nadaljevanju v bližini izstrelila nekaj nabojev, so navedli policisti.

Potem sta odšla še v gostinski lokal na Celovški cesti, "kjer sta se do gostov lokala vedla neprimerno, jih pretepala in jim grozila", so zapisali na PU Ljubljana. Policija je sicer v lokal prišla, ko sta ga osumljenca že zapustila. A so ju policisti izsledili v bližini naslova, kjer so jima odvzeli prostost.

Osumljenca so v ponedeljek s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki jima je odredil pripor, so še navedli na PU Ljubljana.

Deli novico:

Rnb@justino |  15 .05. 2018 ob  17: 30
Včasih imaš prav nizkotne komentarje,ne.smo izgon pred zid in kamenjat,prokleta golazen,kao frajerji,šupki brez prespektive
A |  15 .05. 2018 ob  16: 17
si,ti njihov al pa si fejst bolan v glavi.
Tralala |  15 .05. 2018 ob  14: 30
Izgon iz države Slovenije.Kdaj? Takoj.
V |  15 .05. 2018 ob  13: 06
času Milice bi bile batine in se nebi upali tikat nobenega...
Justino |  15 .05. 2018 ob  12: 57
-7
ma kaj nepustijo ljudi pri miru da se zabavajo,kje so tu človekove pravice in podobne zadeve,...