DRAMA V CENTRU MESTA: "To je nedopustno!"; ni vode, plina in javnega prevoza, štirje poškodovani (VIDEO)

Kronika

Med popravilom pretrgane vodovodne cevi so delavci v Zagrebu prebili plinovod in prišlo je do požara. Pri tem so se poškodovale štiri osebe, v Frankopanski ulici pa danes zjutraj ni bilo javnega prevoza, ostala je tudi brez vode in plina.

Jutro po velikem požaru v Zagrebu, v katerem so bile poškodovane štiri osebe, sanirajo škodo, v Frankopanski ulici še vedno ne vozijo tramvaji, zaradi sanacije cevovoda so prebivalci brez vode, začasno so ostali tudi brez plina, ker so delavci z bagrom prebili plinovod.

[UŽIVO] Tomašević nakon požara u centru Zagreba: ‘Nedopustivo je da se ovako nešto događa’

[UŽIVO] Tomašević nakon požara u centru Zagreba: ‘Nedopustivo je da se ovako nešto događa’ Više na: https://bit.ly/3PVTuZ8

Posted by 24sata on Tuesday, May 31, 2022

Kot je sporočila civilna zaščita, so včeraj ob 23.17 dobili obvestilo, da je med sanacijo pretrgane vodovodne cevi bager prebil plinovod, zaradi česar je prišlo do požara. O vsem so bile takoj obveščene reševalne službe, v nesreči pa so bili poškodovani štirje delavci. Dva so odpustili domov, dva pa ostajata v bolnišnici, poroča 24sata.

Delavci plinarne so okoli 1.20 zjutraj zaprli ventil in plamen se je zmanjšal, 25 minut kasneje pa je bil ogenj pogašen. V intervenciji je sodelovalo 18 gasilcev s sedmimi gasilskimi vozili. Plameni požara so bili v nekem trenutku višji od desetih metrov.

BONUS VIDEO: V Kopru se piše novo poglavje industrijske zgodovine

Na kraju velikega požara, v katerem je bilo poškodovano eno stanovanje in izložbena okna, je bil tudi župan Tomislav Tomašević, ki je sinoči dejal, da je treba raziskati, kaj se je zgodilo in v primeru ugotovitve napake odgovorne sankcionirati.

"Kaj takega ne pomnimo. Nedopustno je, da se kaj takega zgodi," je dejal in se opravičil občanom za otežen dostop do javnega prevoza.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija