DRAMA NA TERASI POSTOJNSKEGA LOKALA: Z razgrajanjem je nadaljeval tudi na parkirišču

Kronika

Včeraj zvečer je pred enim od postojnskih lokalov moški na terasi vpil, prevrnil mizo s pijačo in prijel za stol ter mahal z njim proti gostom. Zatem je na parkirnem prostoru kričal na žensko in z nogo brcnil v steklo sovoznikovih vrat, tako, da je to razbil. Policisti so ga izsledili in mu odredili pridržanje. Izdan mu je bil plačilni nalog, sledi mu še kazenska ovadba, so sporočili s koprske policijske uprave (PU). 

Fotografija je simbolična.

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 50 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 136 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in dve tatvini, zaradi kršitev javnega reda je bilo devet intervencij.

V Kopru so mladoletniku zasegli neregistriran skuter in zanj odredili izredni tehnični pregled. V Bertokih so 54-letnemu vozniku zasegli osebni avto, ker ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Popoldan pa so prav tako mladoletniku v Luciji zasegli Piggio Zip 25, in sicer zaradi suma, da je vozilo predelano. Odrejen je bil izredni tehnični pregled, ki je pokazal, da je vozilo res predelano. Sledi obdolžilni predlog.

V Izoli je nekdo vlomil v sedež kolesa z motorjem in ukradel prometno dovoljenje ter nekaj delov mopeda.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali sedem ilegalnih prehodov državne meje: pri Rakitovcu tri državljane Afganistana in enega državljana Indije ter enega državljana Irana in dva državljana Iraka.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija