DRAMA NA AVTOCESTI: Množica policijskih vozil in lisice na rokah, kaj se je dogajalo? (VIDEO)

Kronika

Včeraj je po družbenem omrežju Facebook zaokrožil posnetek dramatičnega dogajanja na avtocesti Koseze–Šentvid. Na njem je videti vsaj sedem policijskih vozil ter dve osebi, ki ju straži policist. Kaj se je dogajalo?

Kot piše Žurnal24.si, so policisti v petek zjutraj na dolenjski avtocesti od Grosuplja proti Ljubljani zaznali neregistrirano vozilo Volkswagen polo in ga pričeli zasledovati. Voznik, 33-letni Ljubljančan, ni ustavil na njihove znake in je z nezanesljivo in nevarno vožnjo, med katero je po avtocesti vijugal in nevarno menjaval pasove, nadaljeval vse do predora Šentvid.

Pred predorom je povzročil prometno nesrečo - trčil je dve policijski vozili in varnostno ograjo. Tam so policisti voznika in njegovega sopotnika tudi prijeli.

Voznik je odklonil preizkus alkoholiziranosti, zaradi suma vožnje pod vplivom mamil mu je bil odrejen strokovni pregled. Vozil je brez vozniškega dovoljenja, policisti so njegovo vozilo zasegli. V njem so našli hladno orožje, ki so ga prav tako zasegli.

Pizdarja na avtocest koseze šentvid proti kranju pred predorom.

Objavil/a Janez Černelč dne Četrtek, 10. junij 2021

V incidentu sta bila dva policista lažje poškodovana, na vozilih pa je nastala materialna škoda.

33-letniku je bila odvzeta prostost. "Zaradi sumov kaznivih dejanj preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi in nevarne vožnje ga bodo privedli k preiskovalnemu sodniku. Oseba je bila v preteklosti že obravnavana za kazniva dejanja z elementi nasilja in premoženjska kazniva dejanja," zapis Policijske uprave Ljubljana povzema Žurnal24.si.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
hribi |  12 .06. 2021 ob  10: 41
16
Drogirano govedo je poškodoval 2 avtomobila, ki se bili kupljeni z mojim denarjem. Sem proti politiki, ki policajem omogoča le sledenje vozilom dokler se ne zabijejo ali zmanjka goriva. Take je potrebno hitro zaustaviti dokler ne naredijo nekega sranja. Tudi z orožjem.