DOŽIVITE PRAVO KULINARIČNO PUSTOLOVŠČINO V HOTELU GRAND KOPER: Vabljeni na dogodek "Capra sreča Majdo"

Koper

V četrtek, 12. maja, ob 19.00 se pridružite kulinaričnemu popotovanju od Kraškega roba do morja, dogodku "Capra sreča Majdo", ki bo potekal v hotelu Grand Koper na Pristaniški ulici 3 v Kopru. Večer za prave gurmane bo prvi v seriji kulinaričnih dogodkov Ville Majda, ki bodo v sodelovanju s priljubljeno Restavracijo Capra v Kopru sledili v prihodnjih mesecih.

Popolnoma drug svet. Tako blizu.

Na stičišču Krasa in le streljaj od morske obale se nahaja zasanjana vasica Osp. Tu čas teče počasneje, a bolj intenzivno. V Majdinem svetu, ki izvira iz leta 1892, je prostor za razmislek, pogled vase in izven sebe.

V Villi Majda si lahko končno privoščite tiste drobne sladkosti življenja, kot so barvit krožnik lokalno obarvanih jedi chéfa Bojana Gržentića, kozarec vina ob kamnitem bazenu in prijeten pogovor. Ki se lahko zavleče dolgo v noč. Ob poslušanju čričkov in opazovanju zvezdnatega neba.

Ko Capra sreča Majdo

Kulinarični dogodki bodo namenjeni vsem ljubiteljem odlične hrane in lokalnih vin kot dopolnitev dogajanju v naših priobalnih mestih.

Cena vrhunskega šest-hodnega menija s podpisom chéfa Bojana Gržentića bo tokrat 58 evrov, na njem pa ne bo manjkalo slastnih sezonskih sestavin, kot so šparglji, čemaž, divji por, spomladanska zelenjava, prve jagode in zelišča, kakor tudi morskih dobrot in odličnega mesa Boškarina v refoškovi omaki.

Pripravite se na pojedino, ki združuje krepkost Kraškega sveta in lahkotnost morja.

Informacije in rezervacije:

capra@grandkoper.com in info@majda.si