DOŽIVITE NEVERJETNO MOČ FERRARIJEVEGA POSPEŠKA: Peljemo vas v Milano!

Svet

Si želite izkusiti adrenalin, ki ga povzroči pospeševanje enega izmed najmočnejših motorjev na svetu? Ko se zdi, da pravila težnosti odpovejo in pogled skozi okno postane le še zamegljena slika sveta, ki beži mimo? Privoščite si vožnjo s Ferrarijem na pisti v Milanu z darilnimi paketi SelectBox in te občutke izkusite kar na lastni koži.

Kje bolje občutiti slavito moč Ferrarija, kot v njegovi rodni Italiji? Tokrat vas peljemo v Milano na dirkalno stezo Castelleto, kjer se lahko zapeljete s Ferrarijem 458 Italia in 488 GTB ter na lastni koži izkusite adrenalin dirkalnega sveta.

Italija in avtomobilizem

Naši sosedje so znani po številnih uspešnih znamkah avtomobilov. Ferrari in Lamborghini sta gotovo eni izmed tistih, ki v nas nemudoma vzbudita asociacije izjemne moči, hitrosti in vizualne dovršenosti. Na naših cestah pogled le redko ujame podobo enega izmed luksuznih dirkalnih modelov omenjenih znamk. Ob prihodu v Milano pa se zdi, da tam avtomobilistični navdušenci kar tekmujejo, čigav jekleni konjiček bo imel večjo konjsko moč, glasnejši zvok izpuha in privlačnejšo zunanjo podobo. Na srečo se v bližini Milana nahaja eno izmed najbolj znanih italijanskih dirkališč, na katerem lahko vozniki teh pregrešno dragih avtomobilov demonstrirajo njihovo pravo moč. Ugodno ponudbo, ki vam omogoča vožnjo s Ferrarijem in Lamborghinijem najdete v ponudbi darilnih paketov SelectBox.

Neverjetna sila pospeška

Nič se ne more primerjati z občutkom, ko vas neverjetna sila pospeška kar prilepi na sedež in se zdi, da vaše telo vstopi v stanje breztežnosti. Ko ob pritisku na plin zaslišite rohnenje motorja, se vaš srčni utrip dvigne skoraj enako hitro, kot števec hitrosti. V vožnji s Ferrarijem 458 Italia ali 488 GTB boste ta občutek zagotovo doživeli na lastni koži. Omenjena konjička namreč z motorjema, ki premoreta skoraj 600 enot konjske moči, na hitrost 100 km/h pospešita kar v pičlih 3.4 oziroma 3.0 sekunde, ob najvišji doseženi hitrosti kar čez 300 km/h, pa se bodo kolena zašibila tudi največjim adrenalinskim odvisnežem. Na pisti Castalleto vam bo najprej  utrip dvignila razburljiva vožnja v vlogi sovoznika, kasneje pa boste surovo moč dirkalnika lahko preizkusili tudi sami od dveh do petih krogov neverjetnega adrenalina.

Če ste torej ljubitelj hitrosti in adrenalina, ali pa si zgolj želite doživeti enkratno izkušnjo, katere se boste spominjali do konca življenja, vam ta priložnost enostavno ne sme uiti.

Zavihajte rokave, globoko vdihnite in v akcijo! Kajti v ponudbi darilnih paketov SelectBox se skriva enkratno darilo, vožnja s Ferrarijem in Lamborghinijem na pisti v Milanu. Obdarovanec bo najprej prejel vsa varnostna navodila in nekaj krogov odpeljal pod vodstvom izkušenega profesionalnega voznika, nato pa bo čas, da pokaže, kakšne vrste voznik je. Najbolje, da se s prijatelji dogovorite in skupaj odidete na to nepozabno doživetje, kjer boste priča rohnenju motorja in neverjetnim pospeškom. Izbirate lahko med vožnjo s Ferrarijem 430, 458, 360 ali Lamborghinijem Gallardio. Celotno ponudbo najdete v darilnem paketu Adrenalinska doživetja, ki je kot nalašč za obdarovanje vaših bližnjih. Oglejte si ponudbo TUKAJ. 

SelectBox je prava oaza ne le adrenalinskih doživetij temveč tudi wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 1800 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 26 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!

Deli novico: