DOMAČIN V OLMU PRIREDIL PRAVI ŠOV: Iz lekarne odnesel stojalo z razkužili in z njim brezglavo tekal naokrog

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjem vikendu intervenirali v 71 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 302 klica. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo. S področja kriminalitete so obravnavali štiri tatvine in dva vloma ter eno nasilje v družini. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v osmih primerih.

Fotografiji sta simbolični.

Dopoldan je policiste poklical občan iz Orehka in povedal, da se je 37-letni domačin z vozilom pravkar zaletel v sosedov zid. Policisti so na kraju ugotovili, da je pri vzvratni vožnji zapeljal čez betonsko škarpo in trčil v cipreso. Ko so želeli opraviti preizkus alkoholiziranosti, je pobegnil v hišo. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 16.20 je na Oljčni poti v Kopru na dvorišče skočil neznani moški, zatem je tekal po cesti in se zatekel v lekarno. V lekarni je prevrnil stojalo z razkužili, ga odnesel na ulico ter brezglavo tekal naokrog. Policisti so identificirali 41-letnega Koprčana. Na kraj je bil poklican zdravnik, Koprčana so odpeljali v Splošno bolnišnico Izola v nadaljnjo obravnavo. Sledi hitri postopek zaradi kršenja Zakona o varstvu javnega reda in miru, so sporočili koprski policisti. 

V enem od portoroških lokalov je neznani moški izza točilnega pulta ukradel gostinsko denarnico z gotovino.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti od ponedeljka zjutraj do danes zjutraj obravnavali 42 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo (od tega so jih 38 vrnili italijanski varnostni organi). Na Policijski postaji (PP) Ilirska Bistrica so jih obravnavali 23, na PP Kozina devet, na PP Koper šest in PP Piran štiri. Največ, 23 je bilo državljanov Bangladeša, 14 Pakistana, štiri osebe so bile iz Maroka in ena iz Afganistana.

UPORABA EASYPARK APLIKACIJE SE OBRESTUJE: Plačaš le toliko, kolikor parkiraš (VIDEO)

EasyPark aplikacija, ki omogoča enostavno plačevanje parkirnine, je sedaj na voljo v vseh štirih obalnih občinah. Parkirnino lahko plačate z mobilno aplikacijo ali SMS-om Uporaba EasyParkove storitve je ali SMS-om. varna in enostavna ter lahko poteka na dva načina, z mobilno aplikacijo Velika prednost uporabe aplikacije je t. i. minutno parkiranje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija