DOMA STA IMELA PRAVO SKLADIŠČE MAMIL: 7 kg konoplje, pa še heroin in kokain

Kronika

Murskosoboški kriminalisti so v torek skupaj s policisti policijskih uprav Murska Sobota, Maribor in Ljubljana opravili tri hišne preiskave, in sicer pri 36-letnem osumljencu iz Ljubljane, ki je začasno bival na območju Gornje Radgone, in pri 27-letni osumljenki z območja Ormoža. Zasegli so večjo količino različnih vrst prepovedanih drog.

Fotografija je simbolična.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Murska Sobota, so med hišnimi preiskavami zasegli približno sedem kilogramov konoplje, približno 200 gramov kokaina in nekaj več kot 400 gramov heroina.

Prav tako so med hišnimi preiskavami zasegli gotovino v skupni vrednosti 18.545 evrov ter druge predmete, ki kažejo na preprodajo prepovedanih drog.

Ob ulični prodaji zaseženih drog bi osumljenec lahko pridobil premoženjsko korist v vrednosti najmanj 50.000 evrov, so na PU Murska Sobota navedli v sporočilu za javnost.

Dodali so, da so 36-letnega osumljenca s kazensko ovadbo privedli pred preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča v Murski Soboti, ki je zanj odredil pripor.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija