DOLGI ZASTOJI NA PRIMORSKI AC: Goreče vozilo zaprlo dva pasova

Slovenija

Na primorski avtocesti med Vrhniko in Logatcem v smeri Kopra nastajajo zastoji. Zaradi gorečega vozila sta zaprta počasni pas in vozni pas. Pet kilometrov in pol je pa že dolg zastoj med počivališčem Studenec in Ravbarkomando proti Ljubljani, navaja Prometno-informacijski center za državne ceste.

Do zastojev prihaja tudi na mejnih prehodih Sečovlje in Dragonja, kjer vozniki čakajo pol ure za vstop v Slovenijo.

Deli novico:

curlo |  14 .09. 2018 ob  16: 51
Ne, dragi tu spodaj....nisem tako mislil, kot si ti to absorbiral. Sam sem zadnje 2-3 leta skoraj vsaki dan na relaciji Go- Lj in ni potrebno, da komu zagori avto, da se naredi par km kolone. Že če samo kdo po strani prdne je tak "kažin", da je veselje. Preveč je avtomobilov in kamionov na teh naših avtopoteh,, ker je absorbcija le teh vsaj 30 let za časom. To sem napisal....glede gorečih kadavrov kamionov in podobnega pa ....vse bi bilo lažje z manj problemov, če bi imeli npr še en pas....to kar zadnje desetletje urejajo v Italiji, da se ne slučajno primerjamo z Nemci. Od vseh evropskih držav je največ "kažina" prav pri nas.
@curlo |  14 .09. 2018 ob  12: 17
Kaj je avtocesta kriva če ti zagori avto ?!
curlo |  14 .09. 2018 ob  09: 34
-1
Ta naš pred leti dokončan avtocestni križ je najmanj 30- 40 let za časom, glede na število tako osebnih vozil kakor tudi kamionskega prevoza. Pri nas se vedno naredi le toliko, da zadošča trenutnim potrebam ne glede kaj bo jutri. No ja , saj je logično, da ne gre drugače, ker bi , če bi se delalo strokovno in predvsem pošteno ne ostalo nič za pokvarjene mrhovinarje. Tale naša avtocesta bo čez par let ena sama past za ljudi, ki bodo ure in ure v vrstah čakali zato , da naredijo par 10 km, in to vsak dan, to je naša bodočnost
Justino |  13 .09. 2018 ob  13: 37
ni bil servis opravljen in se zgodi zelo hitro.