DOLGI UMETNI NOHTI, MINIKRILA IN MREŽASTE NOGAVICE: 25-letna avtoserviserka spodbuja ženske, da sledijo svojim sanjam (FOTO, VIDEO)

Trendi

Peyton Cicconi je 25-letna ženska, ki kljub številnim težavam in nadlegovanju moških, uspešno opravlja delo avtoserviserke. Peyton servisne storitve opravlja s svojimi umetnimi nohti, za katere je v petih letih zapravila že približno 6.000 dolarjev. Svoje delo dokumentira na TikToku, kjer ima že 1,3 milijona sledilcev.

Peyton se je odločila za kariero v avtomobilski industriji, kljub temu, da se je soočala s številnimi izzivi zaradi svojega spola. "Kot ženska se soočam s številnimi težavami v tej industriji, prenašam vsakodnevno nadlegovanje moških, ki me poleg tega še ponižujejo. Ko sem začela hoditi na tečaj za avtomobilskega tehnika, sem bila edina ženska od stotih ljudi v celotnem razredu," je dejala Peyton.

Mladenka svoje delo opravlja z velikim navdušenjem. "Začela sem se zabavati in prilagajati barve laka za nohte, da se ujemajo z barvami mojih avtomobilov in tovornjakov," je povedala Peyton. Njena izvirna podoba, ki vključuje tudi mrežaste hlačne nogavice in mini krila, je postala njen zaščitni znak in privablja veliko pozornosti na družbenih omrežjih.

@minitruckbabe How to: replace a broken axle on a 05 350z wearing XL nails ???????? Part 1 . . #tutorial #diy #nissan #350z #g35 #braids #mechanic #automotive #femalemechanic #driftcar #drifting #cargirl #nails #longnails #mechanicsoftiktok #mechaniclife #sanrio #trending #womeninstem #baddie #highheels #thighhighs #boxbraids #fashiontiktok #fashion #nyfw #bluecollar #bluecollarboys #carguy #carsoftiktok #howto #learnontiktok #z33 #nismo #370z #purple #hellokitty #kuromi #mymelody #girlboss #beautyhacks #kawaii #modifiedcars ♬ On tha linë - Yeat

@minitruckbabe Cuz ima gremlin fr fr ???????? #mechanic #mechanicsoftiktok #nails #longnails #femalemechanicsoftictok #femalemechanic #cargirl #lsswap #elcamino #gbody #nailsartvideos #nailsoftiktok #cargirl #cargirls #cargirlsoftikok #bluecollar #trending ♬ original sound - DeMarcus Cousins

Na svojem TikTok računu z imenom @minitruckbabe objavlja videoposnetke, kjer prikazuje svoje delo in izkušnje. Njene videoposnetke so opazili številni svetovni mediji, kot so The Sun, Buzzfeed, Daily Mail in drugi.

Peyton se bori proti predsodkom v industriji in spodbuja druge ženske, da uresničijo svoje želje, kljub temu, da se soočajo s številnimi izzivi. S svojo izvirno manikuro in izkušnjami, ki jih je pridobila v industriji, je postala navdih za mnoge dame, ki želijo slediti svojim sanjam, ne glede na to, v kateri industriji delujejo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija